Metro (MFTU) CyberFM och Mainstream


Alla läsare Hello. I den här artikeln, jag har en helt ny och innovativ riktningar (CyberFm) kommer att diskutera vad exakt om vad slut tror skulle uppskatta din position.
Innovation och teknik, tack vare en blandning av CyberFM detta möjliggör framgången av plattformen är en hörnsten i utvecklingen i ett utmärkt state-of-the-art insatser för att uppnå en snabb förändring. 
Utvecklingen av teknik och innovation CyberFM Blandade Tack vare denna teknik gör det möjligt att framgången för utbyte plattform och genom de exceptionella insatser den fantastiska state-of-the-art vård och snabb förändring är nödvändig för att de utmaningar som dekryptering.
Hej, evig vän, jag vill veta vad CyberFM handlar om. Den CyberFM bildades den 11 oktober, kan 2007 CyberFM lyssna på din musik var som helst i världen av USA-baserade radiostation och erbjuder ett program som kan diskutera sport och komedi händelser. För närvarande försöker de komma in i världen av lösenord som tillhandahåller CYFM och MFTU gratis tokens. Eftersom det strider mot lagen om att ha ICO i det landet. CYFM och MFTU användningsfall är olika. Vänligen kolla på webbplatsen för mer information.  https://mftu.net/site/cyfm/  .
CYBERFM Station kan förväntas ha yimyeoyi ICO program diskuteras annons för kryptovaluta och du kan behöva betala en token CYFM.
Music Ener är i fallet med 'mainstream' är ett utrymme som i allmänhet kan få tillgång till musik lyssnaren kan inte användas i. Det är allt direkt och allt är gratis! Förra veckan sparade jag en praktisk pekare ovanpå min webbläsare så att jag enkelt kunde ansluta och se om den fungerar. De har fem kanaler av musikgenrer i deras lager som avnjutas av musikavspelare och dem. Olika musik: Xtreme Free4All, CyberFM Country, Radio Rock, Streetz, The Cross.
Du kan ladda ner Shiny CyberFM Smartphone Application här. Den används för närvarande i flera Apple-butiker. Jag försökte det i en butik i Nya Zeeland eller Australien. I samtal med JTylee @ HottWeelz på en mall CyberFM tvister mellan grundare, sa jag att behandlas av Apple (vid tiden av skon) det genomfördes. Den kommer att säljas utanför USA inom en snar framtid. Android-användare behöver inte oroa sig. Det fungerar överallt.
Utility tokens
Vi skapade en online-lojalitetsbetalningsmodell med öppen källkod med information som granskades av kollegor runt om i världen genom ett distribuerat ledningssystem. Dubbel Token ekosystem heter CyberFM "CYFM" token och benämns "MFTU" tecken på "Mainstream för tunnelbanan".
CYFM-token representerar den krypterade valutaformuläret enligt reglerna för den konstnär som för närvarande är registrerad hos den lokala agenten. Som nämnts ovan eller till exempel SOCAN i Kanada.
MFTU-tokens är likartade, men ger sanna digitala, rättvisa, legitima och krypteringsförmåga. Skydda dina rättigheter och betalningar över hela världen!
Båda verktygen token används för att upprätta ett universellt faktureringssystem med ERC20 tillgångar är registrerade i ETH blocket kedjan. Genom detta system kan du samla royalties på alla program i hela landet! MFTU- och CYFM-tokens används initialt för att slutföra betalningar för medlemskap i online-radio, inköpskrediter för inköp och registreringsavgifter.
#CyberFM #Investment #Cryptocurrency #DistributedLedger #RadioOnline #CYFM
För mer information, besök:
Whitepaper: https://www.cyber-fm.com/#download
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4511705 
Telegram:  https://t.me/mftudotnet
Linkedin:  https://www.linkedin.com/company/cyber-fm
Facebook:  https: / /www.facebook.com/cyberfm


#CyberFM #Investment #Cryptocurrency #DistributedLedger#RadioOnline #CYFM


Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment