Module : Kryptoekonomiskt ekosystem på ett decentraliserat fillagringsnät

Capture.PNG
Modulen utvecklar en plattform som tillåter användare att reservera utrymme på sina datorer eller andra enheter - inklusive smartphones och surfplattor - som kan användas som en del av en blockchain för något syfte med datalagring.
Företagets innovativa programvara hoppas kunna ta itu med problem som är förknippade med befintliga blockchain-tjänster - överdriven strömförbrukning och tyst centralisering - genom att tillhandahålla även låga maskinvaruanvändare med en del av blockchain som en del av ett molnsystem. Företaget släpper också sin egen kryptokurrency, MODL-token, som behövs för att komma åt sin plattform.
Vem ligger bakom modulen?
Modul är ett medelstort lag i Japan; Hans sex chefer hanterar ett team av nio ingenjörer, och laget har årtionden av mjukvaruutveckling och management erfarenhet.
Även om företaget är närvarande på de mest populära sociala medierna, har det ännu inte nått en stor publik. Facebook, Twitter och Telegram sidor har färre än 100 följare. Företaget har inte fått någon press från andra webbplatser än den som samlar in information om kommande ICO.
Men vid skrivetiden är företaget mindre än en månad gammal, så det kommer sannolikt att bli mer uppmärksamt när ICO närmar sig och dess plattform närmar sig slutförandet.
Hur modulen Blockchain Data Cloud Storage Network fungerar
Modulens huvudprodukt är en blockchainbaserad datalagringsplattform som gör det möjligt för någon att fungera som en "miner" (datavärd) med sin dators lediga minne. Systemet är inte nödvändigtvis riktat till slutanvändare, utan snarare till programutvecklare som kan hantera bakre änden för en mängd olika applikationer.
I sitt vitt papper uppskattar moduler att miljarder gigabyte data på smartphones och andra enheter runt om i världen går oanvända. Medan de flesta blockchain-tjänster är beroende av mycket kraftfulla datorer för att kontrollera transaktioner och lagra data, föreslår modulen istället att allt detta oanvända minne ska användas.
Alla data som lagras på plattformen av modulen är fullt krypteras så att de är skyddade mot inbördes, på enheten de lagras, utan även när enheten för värden är offline, eftersom flera kopior är närvarande.
Utvecklarna av plattformen tyder på att de är en av de mest användbara alternativ till de vanligaste blockera kedja verifierings arkitekturer, som proof-of-arbete algoritmer kräver en enorm kraft och tenderar proof-of-Stake metoder till en underförstådd centralisering.
Algoritmerna i plattformen är utformade så att de erbjuder ett verkligt decentraliserat system som fungerar smidigt även i framtiden om hårdvarukraven i datorns minne och program fortsätter att stiga.
Modulen gör det möjligt för sina minare att sätta sina egna värdtjänstpriser, vilket företaget hoppas kommer att stimulera sund konkurrens och tillåta användare att endast köpa den lagringskapacitet de behöver för sin avsedda användning. Tillgång till tjänsten kräver betalning i MODL-symboler, som används för att kompensera värdanvändarna för service av tjänsten.
Utvecklingen av moduler plattformen började maj 2018 trots att företaget färdplan visar att en betaversion kommer att släppas förrän i slutet av året. Företaget hoppas att släppa en bekväm smartphone-app på Google Play och App Store i början av 2019.
Modul MODL Token ICO Detaljer
Modul MODL är en Ethereum ERC-20 kompatibel toke. Privatförsäljning går från 15 juni till 31 juli 2018. All offentlig ICO-försäljning börjar omedelbart därefter och löper till 15 augusti. Under folkmassan kommer en MODL-token att kosta dig $ 0,008, även om förhandskunder får 7% rabatt. MODL Token Soft Cap är 5M och Hard Cap är 30M.
modul Rating
Modulplattformen erbjuder ett intressant alternativ för blockchainbaserade applikationer; De flesta program som använder denna teknik beror på en relativt liten grupp av användare som använder kraftfull maskinvara och slutligen inte uppnår den decentralisering som de kräver. Programmerare som är intresserade av decentraliserad applikationsutveckling bör överväga Moduls plattform efter det att den släppts, så länge den lockar tillräckligt många värdar för att fungera smidigt.
Investerare som är intresserade av MODL-token bör noga läsa företagets vitbok, vilket förklarar plattformens arkitektur i detalj och behandlar programutvecklarens behov. Investerare bör också komma ihåg att de inte kommer att se någon avkastning i minst några månader eftersom produkten fortfarande är i utvecklingsfasen.
download.png
För ytterligare information kontakta:
Webbplats: https://modltoken.io/
vitbok https://modltoken.io/doc/whitepaper_en.pdf
Facebook: https://web.facebook.com/moduleproject/?_rdc=1&_rdr
Twitter : https://twitter.com/MODULE_Projekt
telegram: https://t.me/module_project
Link: https://www.linkedin.com/company/module-project/


Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment