STEALTHCRYPTO - Quantum Mesh Network

Socialvärlden kan inte separeras från ekonomisektorn på grund av sammankoppling mellan varandra. För att förbättra ekonomin finns det alltid produktannonsering som behöver sociala medier för att locka kunder. Det är mycket svårt att få uppmärksamhet från människor, så de vill köpa vår produkt. För att lösa detta problem föddes den nya decentraliserade plattformen och kallas Stealth Grid.
Denna plattform hävdar att de har en enorm virtuell sammankopplad värld och kan minska kostnaderna, bli effektivare och stödja nya möjligheter, så medlemmarna kan få högre intäkter. Det finns inga hinder för att förbättra ditt företag genom att använda denna plattform.
Varje medlem kan dela med sig av information och incitament om ekonomisk. Genom att använda incitament kan varje medlem tillhandahålla och låna oanvänd data lagring till en annan medlem, bandbredd eller min för att få mer inkomst.
Sofistikerad säkerhet
Denna plattform hävdar som den största decentraliserade plattformen, så de har bra systemskydd från eventuella sårbarheter som hacker eller bedrägeri. För att förbättra systemets säkerhet bygger och utvecklar Stealth Grid också det smarta kontraktet och autentisering.
Med andra ord kan medlemmar göra transaktioner utan att oroa sig för bedrägerier eller bedrägerier genom att använda virtuella väggar som underlättas med mikropaymentsystem. Medlemmen kan också övervaka och justera trasactionsna och kommer att tillhandahållas StealthCrypto-mynt som produceras av denna plattform. Med andra ord, StealthCrypto kommer att excogitate, utveckla, sälja, köpa, dela och bli nätverket.
färdplan
Stealth Grid har färdplan som teknisk ny version plattform lansering, ekonomi och affärsutveckling samarbete, så den sociala kanalen inom plattformen kan växa snabbt. Systemet kommer också att förbättras avsevärt och åtgärda varje bugg från den senaste versionen.
Talented Team som utvecklar Stealth Grid
Denna plattform har VD som heter Larry Castro. Han har erfarenheter som ledare inom cybersecurity-systemet så länge som 30 år. Han hanterade någonsin moln, cybersäkerhet och digitala sociala medier. Han är också begåvad som golfresortägare, idrottsplats och underhållningsanläggningsägare som skapar möjlighet att bygga bättre sociala medier med brett folk.
Token Sale
Den nya plattformen behåller 400 miljoner StealthCrypto-mynt eller tokens. Det kommer att finnas 200 miljoner tokens som såldes som fas 1 och startades den 28 januari 2018. Den initiala tokenkostnaden eller kallad ICO justerades till $ 0,50 och priset blev större den 15 augusti 2018. Under den andra fasen kommer token lanseras före 2020. Resten av tokens kommer bereleased till marknadspris.
 
StealthCrypto Distribution
Denna plattforms tokendistribution består av 50% av försäljningen, 18% av Stealth Grid-förbättringen, 2% av LLK-stiftelsen, 20% senare finansiering, 4% av marknadsföringslaget. För 50% av försäljningen består den av presale fas, andra token-försäljning och lösa osåld StealthCrypto som kommer att återvinnas till bonuspoolen.
De återstående tokens kommer inte att brännas och lämnas i system för medlem som har intresse även det kommer ingen garanti till 100% för plattform för att göra det. För marknadsföringslag kommer de att få så mycket som 4% för strävan efter att hantera hela polletter.
Den 50% av försäljningen kommer att fördelas till medlemmar genom bonuspoolen. Den senare finansieringen kommer att användas för att upprätthålla likviditet, framtida krav och förbereda möjligheten att token brinner.
För mer information, besök oss här:



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment