ICO Qravity

Qravity ger utrymme för kreativa visionärer för att gemensamt utveckla originalvärderbart digitalt innehåll, inklusive filmer, musik, spel, e-böcker och applikationer. Plattformen använder virtuella tokens på Ethereum blockchain för att spåra skapandet av digitalt innehåll, distribuera projektpengar bland lagmedlemmar och ta med Qravity-producerat innehåll på Qravity direkt till marknaden.
Blockchain-tekniken gör plattformens transaktioner transparenta när det gäller intäkter, produktdistribution och vinstdelning. Generellt förbättrar Qravity samarbete och eliminerar hinder eftersom producenter och skapare uppfattar, utvecklar och distribuerar unikt innehåll som konsumenterna begär.

Om Qravity

Qravity är en decentraliserad produktions- och distributionsplattform för innehåll där skapare äger och dra nytta av sitt arbete. Qravity ger utrymme för kreativa visionärer för att gemensamt utveckla originalvärderbart digitalt innehåll, inklusive filmer, musik, spel, e-böcker och applikationer.
Plattformen använder virtuella tokens på Ethereum blockchain för att spåra skapandet av digitalt innehåll, distribuera projektpengar bland kreativa lagmedlemmar och sätta in Qravity-producerat innehåll direkt på marknaden. Qravity förbättrar samarbete och eliminerar hinder eftersom tillverkare och skapare uppfattar, utvecklar och distribuerar unikt innehåll som konsumenterna begär.
Mål
  1. För att skapa kreativa kreatörer för digitala medier för att utveckla sina idéer.
  2. Att ge digitala innehållsskapare möjlighet att utveckla sina färdigheter.
  3. Att ge skapare av digitala medier innehåll äganderätt till de projekt som de bidrar med.
Qravity-plattformen är en decentraliserad utvecklings- och distributionsplattform för digitalt innehåll med integrerade verktyg för projekthantering, inklusive tillgångsproduktion och godkännande, fildelning och meddelandehantering för gemenskaps- och teamkommunikation.

ICO-detaljer

Token: QCO.
Pris: 1 QCO = 0,0002 ETH.
Bonus: Tillgänglig.
Belöning: Tillgänglig.
Plattform: Ethereum.
Acceptera: ETH.
Minsta investering: 0,5 ETH.

Hur Qravity fungerar?

Qravity kommer att generera intäkter genom att dela äganderätten till varje projekt. Samtidigt kommer Qravity att tjäna intäkter genom att köpa konsumenter av digitalt innehåll från plattformen med hjälp av qco-tokens. Dessa inköp kan innehålla filmuthyrning, köp av e-bok, köp av videospel och annat digitalt innehåll.
Qravity planerar också att generera intäkter från distributörer och återförsäljare. Företaget planerar att manövrera sin cryptocurrency att vara det föredragna valet för betalningar från företag till företag inom branschen. Qravity recensionen jämför plattformen till Steam: precis som Steam underlättar betalningar mellan förlag och spelare, planerar Qravity att göra detsamma för innehålls- och innehållsköpare, med hjälp av QCO-symboler som ett bytesmedel.
Qravity ger utrymme för kreativa visionärer för att gemensamt utveckla originalvärderbart digitalt innehåll, inklusive filmer, musik, spel, e-böcker och applikationer. Plattformen använder virtuella tokens på Ethereum blockchain för att spåra skapandet av digitalt innehåll, distribuera projektpengar bland kreativa lagmedlemmar och sätta in Qravity-produktinnehåll direkt på marknaden. Blockchain-tekniken gör plattformens transaktioner transparenta när det gäller intäkter, produktdistribution och vinstdelning.

Team Qravity

Som du kan se är Qravity-plattformen verkligen intressant. Det har många fördelar och kommer att kunna behaga dig i framtiden. För att investera i denna plattform behöver du gå till den officiella hemsidan.
Kontakt information:
Webbplats: https://qravity.com/en/.
Whitepaper: https://qravity.com/sv/whitepaper/.
Twitter: http://twitter.com/QravityCom.
Facebook: https://www.facebook.com/QravityCom/.
Github: https://github.com/QravityMediaGmbH.
Reddit: https://www.reddit.com/r/Qravity/.
Medium: https://medium.com/qravity.
Telegram: https://t.me/QravityCom.
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3913750.msg37585855#msg37585855.



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment