Att lösa Stealthcrypto-projektet är din första prioritet

 
2nKEFMF.png
Stealthcrypto - Din säkerhet är i första hand
Idag vill jag berätta om ett projekt som Stealthcrypto. Civilisationen är korsningen för en stor förändring av informationstekniken. En liten detalj kan förändra allt vi gör: hur vi gör affärer, hur vi interagerar med människor, och även hur vi behandlar grundläggande behov. Denna förändring skiljer sig från andra genom att övergången inträffade för att ge varje person förbikoppling av leverantörer. Det är ett steg mot individens frihet och integritet. År 2020 kommer det att finnas cirka 1,84 miljarder mobila enheter i världen och 14,4 biljoner internetrelaterade enheter före 2022. Mitt i denna tillväxt kommer projektet att vara en lösning för den kvanta cybersäkerheten.
Verkligheten är att ingen är skyddad mot cyberattacker, det här är ett dagligt problem för oss alla. Skadliga människor kan få tillgång till vår data via Internet, kan bryta vår dator eller mobiltelefon, det här är problemen och kommer att lösa projektet Stealthcrypto.
3 trender som vi behöver i detta projekt:
Mura lag. Ny teknik minskar samtidigt som de blir starkare. Moore Act, uppkallad efter en av grundarna av Intel, Gordon Moore, säger att processortätheten fördubblas var 18: e månad. Denna princip är fortfarande sann sedan 1975. Ta en titt på din iPhone, vilket ökar minnet var 18: e månad. Om du extrapolerar denna lag, så kan vi dra slutsatsen att en vanlig mobiltelefon för närvarande har ett minne på 32 gigabyte och kostar ungefär 200 kronor. Fem år senare kommer minnet på den här telefonen att vara ungefär en terabyte och dess kostnad kommer att bli $ 50. Efter 10 år kommer mängden minne redan att vara 10 terabyte, och priset blir $ 10.
30 årig cirkel. Varje 30 år förstör den nya teknologin hela marknaden. Till exempel, Pony Express skapade en telegraf i 1845, precis 30 år senare, bildade Alexander Graham Bell en telefon. I 1905 skapades en radio. Under 1930-talet bildades en tv-apparat, på 1960-talet uppfann de kabel-tv och 1990-talet skapade de Internet. Nu är det dags för den nya 30-åriga cirkeln. Ironiskt nog låter det inte, men alla dessa grandiösa upptäckter, i början, togs inte allvarligt.
Bekvämlighet och tillförlitlighet mot sanning och frihet. De två första trenderna skapade en ny generation av centraliserade institutioner, allt från telefon till Microsoft. Denna trend är en ny global era av decentralisering. Som framväxt av ny teknik grundades antagandet av en konsumentkompromiss.
skriv in bildbeskrivningen här
WB5HHLT.png
Hittills flyttar allt fler organisationer till blockad, blocket är en kedja av block där information lagras, den kan inte raderas eller ändras, den kommer att förbli för evigt i historia. I regel är blockaden öppen, den kan ses av någon. Stealthcrypto-projektet bygger också på blockaden, helt decentraliserad.
Projektet garanterar:
• Separata data krypteras och lagras i blockbuffertdelar, för varje land tilldelas en separat plats.
• Möjlighet att ladda ner data från olika källor samtidigt, med hög hastighet.
• Internationella användare får bättre prestanda genom att få tillgång till data från placeringar i olika regioner.

Token Information: • Tokenamn: QMN
• Ethernet- plattform
• Maximalt: 400 miljoner
• En Tokenpris: $ 1
Sj4aUno.png
Sammanfattningsvis kommer jag att lyfta fram de främsta fördelarna med projektet:
Projektets globala del. Nätverkssäkerhet är en av de viktigaste parametrarna på detta område.
Ny teknik. Detta projekt erbjuder sitt Internet-nätverk, där alla data kommer att krypteras, det blir omöjligt att bryta dem.
Ytterligare information om projektet:
Website: https://www.stealthcrypto.io/
Whitepaper: https://www.stealthcrypto.io/assets/images/pdf/whitepaper.pdf?pdf=Download-Whitepaper
ANN: https: // bitcointalk.org/index.php?topic=3010702.0
Facebook: https://www.facebook.com/stealthcrypto/
Twitter: https://twitter.com/stealthcrypto_
Telegram: https://t.me/stealthcrypto2018


Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment