Asobi Coin Projektöversikt

1_ky4eCyAoqxUQVwKz1eZthQ.jpeg
Technologies tränger in i alla sfärer i vårt liv varje dag mer och mer omfattande. Underskatta inte effekterna av spel, mobila applikationer på det moderna samhället. En sådan till synes obetydlig sfär varje år ger intäkter till sina utvecklare för mer än sex och en halv trillion dollar, och denna siffra växer varje år.
Detta värde kan vara ännu mer ambitiöst, men det finns ett vanligt problem som uppstod under efterhandlingsfasen. Innehållet är helt gratis att sprida genom många piratkanaler.
Till följd av detta sjunker vinsten från den möjliga försäljningen betydligt. Utvecklarna av det senaste systemet har hittat en möjlighet att lösa detta problem och en viss kompromiss som kan vara en lösning för alla.

Hur projektet fungerar

Asobimo Coin är inget annat än ett system för bosättningar mellan köparen och säljaren på sekundärmarknaden. Det första inloppssystemet mottogs 2007. Fyra år senare bestämde sig utvecklarna för att försöka sin kapacitet på smarttelefonmarknaden. Företaget har länge haft erfarenhet av att skapa och utveckla mobila applikationer och spel.
 
Idéens enkelhet och geni var i systemet för kontinuerlig innovation. Att köpa exakt den licensierade produkten blir varje ägare till den nya modellen. Sålunda förlorar piratdistributionen sin attraktionskraft, eftersom endast en källa som förvärvats från de första händerna har unika egenskaper.

Uppgifter och lösningar

Tillämpningsmarknadsmarknaden har ett antal svagheter som systemutvecklare kunde tydligt markera:
  • Inte alla enheter kan stödja tillräckliga parametrar för drift av applikationer och spel.
  • Kampen mot piratkopiering sprids över till ansvaret för de företag som genomför projektet, de klarar inte alltid kvalitetskontrollfunktionen.
  • Begränsningar förknippade med tekniska prestanda för enheter och utrustning;
Systemet är baserat på blockchain-teknik. Det introducerar ett antal innovationer som förhindrar intrång i upphovsrätten. I alla produkter som distribueras via plattformen introduceras ett unikt tryck som visar upphovsrätten.
23.png
Användare som köper en upphovsrättsskyddad produkt får ett antal bonusar i tokens. Vanliga besökare har ett kumulativt bonussystem och rabatter.
Med tanke på att det är landet i den stigande solen som är ledande inom informationsspridning via Internet, spel och underhållning inom nätverket är det inte förvånande att det här är upphovsrättsproblemet som har blivit särskilt akut. Intäkter från spel och applikationer i Japan slår alla poster, det är en av de dyraste marknaderna, vilket ger miljarder dollar per år.

maskiner

Asobimo skapar en unik säker marknad där du kan sälja inte bara förstahandsinnehåll, utan också sälja juridiskt. I så fall blir vinnaren all säljare, köpare och utvecklare.
24.png
Endast användare som är autentiserade kan använda, sälja och köpa någon produkt. Det innebär att det är omöjligt att kringgå säkerhetssystemet och få information utan betalning, liksom sälja det utan att uppmärksamma dig själv.
Det är inte förvånande att en sådan idé kom fram och började spridas exakt i Japan. För detta tillstånd av spelet, applikationer, serier, anime, är det mer än att spendera tid, nästan en subkultur.

Vad är fördelen

Dra nytta av transaktionen få alla sina deltagare. Först och främst är upphovsrätten väldigt rigid. Även om innehållet går till sekundärmarknaden kommer varje försäljningsfaktor att återspeglas och rättighetshavaren får sina bonusar.
Att gå utöver systemet är inte heller intressant. Handel inom plattformen samlar bonusar som kan användas för betalning.
Den första som dra nytta av att arbeta i systemet är möjligheten att bedöma Japans folk. Men med tanke på plattformens stora popularitet och fördelar ingår flera språk redan i gränssnittet. Systemet lockar redan användare, författare och investerare från hela världen.

utsikterna

Utvecklingsgruppen är erfarna proffs på de digitala innehållsmarknaderna. De förstår marknadens invecklingar från insidan, alla dess subtiliteter och problem.
about1.png
Under två decennier av framgångsrik verksamhet lyckades de inte bara beräkna alla förluster från informationsläckage, men också alla positiva aspekter av sin officiella omsättning.
Investerare har redan kunnat uppskatta fördelarna med att investera i detta projekt och de stora vinsterna från genomförandet. Plattformens egen token upprätthåller konsekvent höga positioner och stärks på marknaden. Många författare kommer med sina idéer på denna plattform, eftersom de verkligen förstår fördelarna med att interagera med den.

Användbara länkar:





Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment