BRAVO gör mobilbetalningsplattformar stödda av blockchain

Hej alla, jag ska presentera projektet om BRAVO. Om du vill gå med i BRAVO-projektet kan du se följande länk:
BRAVO började 2014 med ett tillvägagångssätt på gräsrotsnivå och byggdes från början om och om igen, med en återutveckling som inkluderar användaråterkoppling i mjukvaruutvecklingen livscykel. Denna omfattande forskning och utveckling spårar snabbt våra produkter när vi producerar mobila betalningsplattformar. Efter att ha bekräftat det framgångsrika konceptet där miljontals dollar i amerikanska dollar behandlas med hjälp av våra iOS- och Android-applikationer, lanserar vi nu en nästa generationens plattform som stöds av blockchain.
Utmaning
BRAVO löser olika hinder på den nuvarande betalningsmarknaden, användarvänlighet, låsningsmetoder och kryptovaluta. Denna teknik är stark, men det finns fortfarande betydande problem som vi strävar efter att förbättra och lösa.
Globalt går vi in ​​i ett samhälle utan pengar, men miljarder människor har inte bankkonton och måste vara beroende av pengar för att tjäna sig och betala för varor och tjänster.
Cryptocurrency förblir i stor utsträckning otillgänglig för de flesta människor och företag, vilket beror på dess komplexitet.
Den omfattande introduktionen av den befintliga betalningsplattformen på blockaden påverkar negativt designen och bristen på ett lättanvänt gränssnitt. De har en komplex process ombord och ett nyckelhanteringssystem, och de ger inte anonymitet och säkerhet. Transaktionskostnader kan vara kostsamma och långsamma plattformar på grund av hög latens. Komplexa och ibland klumpiga användare glömmer inte om enkelheten och styrkan i blockchain-tekniken.
Sekretess och betalningssäkerhet och personuppgifter fortsätter att störa konsumenterna. Blockchain ser ut som en lösning, men dess tillämpning är svår, och transaktioner kan spåras potentiellt.
På en ideal plattform kan användarna registrera och skapa ett konto med KYC / AML (känn sina kunder och tvätta pengar) utan problem på några sekunder. Systemet ska kunna genomföra transaktioner utan att ange en lång privat / offentlig nyckel. måste kunna behålla personliga, säkra och anonyma betalningar direkt från mobilapplikationen, vilket minskar risken för hacking och phishing på Internet, och slutligen bör kunna lagra ett krypterat och säkert konto, men aldrig förlora åtkomst och innehav av tokens.
BRAVO-lösningen
gör mobila betalningsplattformar stödda av blockchain, vilket eliminerar tekniska problem med dagens mikropaymentmarknader, vilket ökar deras användbarhet och acceptans för konsumenter och företag.
Varför Bravo?
BRAVO utvecklade lösningen:
Styrka, bekräftad av versionen av Fiat, är tillgänglig från 2015 på den amerikanska marknaden.
Under 2019 kommer BRAVO att utfärda en uppdatering för att betala för vår kryptovaluta (BVO Token), som ger omedelbara, säkra och anonyma betalningar runt om i världen.
BRAVO är byggd och körs på en plattform av blockader.
BRAVO är en av de få ICO i den verkliga världen
Befintlig verksamhet.
En lösning har utvecklats.
Däremot kom mindre än 9% av medlemsföretagen från etablerade företag och nästan hälften av dem utvecklade inte produkter före ICO-kampanjen.
BRAVO växer snabbt
BRAVO har ett tiotusentals aktiva användare i flera vertikaler:
Industri kultivatorer
Inter-Peer betalningar
uppgörelse skuld
Micro-handels- betalningar
en kort historik över BRAVO s
I slutet av vandringen i södra Utah, grundarna av BRAVO befann sig ur sina kontanter för tips och fick fotgängare guider. På den tiden kom de fram till en enkel idé att betala eller betala anonymitet, med respekt för båda parternas konfidentialitet.
Företaget grundades år 2014 av akademiker från TechCrunch Disrupt Battlefield Alumni, Maria Luna, MBA och Dr. Hector Rodriguez. Hector är en doktor med erfarenhet inom forskning och teknik (ANN) 21, medan Maria har en MBA från University of Indonesia, Texas, i Austin. Tillsammans lanserade de flera nystartade företag inom teknik, marknadsföring och medicin.
Den minsta livskraftiga produkten BRAVO (MVP) skapades och lanserades vid TechCrunch Disrupt San Francisco i september 2015, där den vunnit Audience Choice Award.22 Sedan dess fortsätter BRAVO att växa långt bortom Arizona testmarknaden och organiskt nått 1000 städer i Amerika Unionen.
Konkurrenskraftiga fördelar med BRAVO
BRAVO-tekniken är marknadens banbrytare för anonyma, personliga och säkra mobilbetalningar, som görs smidigt genom att leta efter den person du vill betala för närliggande, eller genom att leta efter ett användarnamn eller ett smeknamn utan att dela personlig information, tillräcklig betalning.
BRAVOs grund och styrka bygger på vår förmåga att översätta integrering av blockkedjor till ett enkelt användargränssnitt och vår grundläggande förståelse för integritet och säkerhet. Vi är beroende av en aktiv användargrupp, vårt team och innovativa teknologier.
Skicka betalning med blockchain
BRAVO Pay fortsätter att tillhandahålla en finansiell myndighet till en ny generation som värderar enkelhet, sekretess och öppenhet genom betalningslösningar som är skräddarsydda för massaccept av krypteringsbetalningar!
Början i början av 2017 började BRAVO sin utveckling i Blockchain. Gå med i vår vita lista för att lära dig mer om kommande tokens.
BRAVO ECOLOGY Utvecklingen av
BRAVO består av interaktioner mellan BVO och fiat i samma ansökan, när vi utför en transaktion genom vår ursprungliga blockkedja. BVO kan användas för att undersöka eller betala någon som använder kryptomynt. Med tiden kommer BRAVO att erbjuda ett komplett utbud av verktyg för en rad olika branscher, och det kommer även att vara möjligt för altnoner med betalning i BVO (och detta incitament, vilket gör kostnaderna för andra alts något högre).
Generera en händelse token (BRAVO Coin - BVO)
Vad är ett BRAVO (BVO) token?
BVO ger möjlighet att vända eller betala för och ta emot krypteringsvaluta på ett enkelt och anonymt sätt. Tecken på BRAVO identifieras och registreras med en marknadsminskning: "BVO". BVO är en digital token, som kan delas in i 8 siffror efter decimal.
Lösning av BRAVO-markören
Använd BVO-tokens för att försöka, betala eller ta emot betalning på ett enkelt, obegränsat och anonymt sätt. BRAVO-token-lösningen möjliggör mikrohandlade betalningar, mikrobetalningar och rollover. I denna värld, oundvikligen gå till ett samhälle utan pengar, BVO tokens, berömd av ett
sömlöst användargränssnitt och vår skalbar teknik byggd för dagens konsumenter och redo för en verklig global massa av digitala valutor.
WITELIST & Tokenomics: BRAVO (BVO) - ICO
Markörsnamn: BVO
Token Typ: ERC-20
Total Token: 1.000.000.000
% Token till salu: 50%
Token Försäljningstid: TEK
Token Pris: $ 0.10
Hård Locket: $ 34,700,000
ETH, BTC & USD
Accepterad: Allt utom Folkrepubliken Kina, Singapore, USA och Kanada.
Fördelning av tokens
Budgetanslag
Command
BVO-teamet leds av innovatörer inom programutveckling, marknadsföring, entreprenörskap och blockingenjörer.
För mer information, vänligen klicka på följande länk:


----------------------------
Whitepaper : https://bvo.trybravo.com/BRAVO_Whitepaper_V1.pdf
Website : http://bvo.trybravo.com
Your BitcoinTalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347786

0 comments:

Post a Comment