WPPENERGY - Generera och ge extremt ren och prisvärd energi genom innovativa teknologier

 
Vad är WPP ENERGY
WPP ENERGY är en decentraliserad handelsplattform för förnybar energi, och mer, från ett visionärt privat företag med över 5 miljarder dollar i statliga energikontrakt.
World Power Production Energy Corporation, WPP-energi baserad i Genève Schweiz. Med kontroll över flera avancerade och innovativa teknologipatent är WPP-energi ledd av VD Herr Rafael Ben. För att bygga en bättre värld är WPP: s energimission att producera och tillhandahålla riktigt ren och prisvärd energi genom innovativ teknik.
Vem hjälper WPP: s energi:
Olika lösningar, särskilt för områden som behöver det mest. Rätt från lösningar som avfallskraft till energigenerering, vattenkraft till biomassa kraftverk och solkraftverk finns mer WPP energi på jobbet. Det finns HHO-rörliga kraftverk, grön byutveckling, smarta städer och jordbrukstorn samt vilken WPP-energi som är till utveckling. Med denna energilösning byggd med avancerad teknik sprider WPP-energi bistånd till andra och tredje världsländer för deras bostads- och energiproblem. Särskilt i Afrika vill WPPcoin underlätta elproduktionen till rimliga och effektivare priser.
 
Mer om wpp-energi, se följande video:
WPP ger verkligt avfall för energiteknik som går utöver traditionella förbränningsanläggningar och utöver standardförgasningsprocesser. Vi främjar avancerad teknik som möjliggör 100% omvandling av avfall till energi och produkter på ett säkert och miljövänligt sätt.
Våra beprövade avfall till energiteknologi har 99,99% effektivitetsförstöring, som konverterar 1000 ton daglig kapacitet för att fördubbla stadens fasta avfall eller andra giftiga material som PCB, oljespalt, däck, etc. Det blir 60 megawatt per timme elkraft , plus 40 MW ångkraft. Vår anläggning för avfallsförbrukning är modulär och kan byggas för att tillgodose de behövliga behoven (dvs. 5 000+ ton daglig kapacitet från MSW, upp till 400 Megawatt per timme). Maximal effekt Vi tillhandahåller ett komplett nyckelfärdigt projekt som börjar med en designfas för igångsättning, upp till 100% finansiering.
Funktioner och höjdpunkter på plattformen
Ett komplett ekosystem för handel med kryptocurrency WPP-energiplattformen kommer att ha mer än 20 olika energirelaterade kryptokurvor som kan handlas på plattformen. Det kommer att finnas ett stort fokus på säkerhet tillsammans med den lägsta kostnaden för handeln i branschen. Med stöd av avancerad blockchain-teknik kan denna plattform möjliggöra snabba och enkla handelsmöjligheter. Det kommer att finnas WPP och APP offentliga portföljer för att stödja handel på plattformen. Med skalbara funktioner kommer ny valuta att läggas till när och introduceras i branschen.
6 + STORA INITIATIVER UNITED BY 1 TOKEN - EXCEPTIONAL INVESTMENT MÖJLIGHET:
  1. HHO-omvandling av förorenande kraftverk
  2. HHO MOBILE POWER STATION
  3. HHO HOME ENERGY SUPPLY
  4. FEDERAL GOV'T PROJECTS & PPAs värderas till över $ 6B
  5. GLOBAL GRÖN ENERGY PLATFORM
  6. CRYPTOCURRENCY EXCHANGE PLATFORM
Gå med i vårt gröna energibattprogram och återfå pengar / mynt för dina dagliga inköp från våra Partners / Sponsors produkter och tjänster som vill vara GRÖNA! Få även rabatt på medlemspris på produkter och tjänster från stora varumärken Företag, online och traditionella återförsäljare och WPP ENERGY
 
 
WPP DENNA MODELL
Investerare i WPP Token kommer att vara intressenter i alla befintliga och framtida initiativ av WPP Energy. WPP-initiativ kan delas in i fyra huvudkategorier:
  • WPP-avtal om förnybar energi, med olika regeringar runt om i världen, värda mer än $ 5B USD.
  • WPP leder ansträngningar för att lösa en massiv energikris genom att använda befintlig WPP-beprövad teknik för att etablera WPP som världens mest föredragna energiförsörjning för cryptocurrency miners, vilket ger en rad rena och billiga kraftlösningar till små, medelstora och stora gruvoperationer. Prognostiserad kraft efterfrågan från kryptocurrency mining kommer att utlösa exponentiell efterfrågan på rimliga WPP rena energilösningar, vilket minskar gruvkostnaderna till en bråkdel av vad de för närvarande är och med noll koldioxidavtryck.
  • WPP-decentraliserad Green Power Blockchain-plattform (WPP Token) grundades för att fånga data om elproduktion från WPP Energys globala produktion och att bjuda in alla andra förnybara energiproducenter över hela världen för att delta i en plattform som är redo att ge ström till grossistpriser till de privata byråer och konsumenter som söker ren elproduktion över hela världen till en bråkdel av priset på traditionella resurser. Plattformen kommer att omvandla kraftproduktionsbranschen till fördel för både konsumenter och leverantörer, eftersom många leverantörer har osåld överskottsenergikapacitet som de är villiga att sälja till ett lågt pris och WPP-plattformen kommer att fånga denna leverans genom dataöverföring till plattformen. Data som levereras till plattformen kommer att innehålla den typ av energi som genereras, mängden tillgänglig energi,
  • Framtidens framtida initiativ omfattar skapandet av en hel grön stad för att rymma 200 000 personer, byggt på bara två år, och ett vertikalt växthus på hög nivå som kan mata 200 000 människor i månaden. Framtida projekt omfattar också högteknologiska lösningar inom transportsektorn.
WPP ENERGY kommer att använda den mest kraftfulla avancerade tekniken som globalt hjälper andra och tredje världsländerna att få nya möjligheter att lösa bostadsproblem och stor kraft. WPP tar ett stort steg genom att bidra med 10% av WPPCOIN: s totala vinst för att underlätta ökad elproduktion som en humanitär hjälp till de länder med störst behov.
Vårt erbjudande
Vi inbjuder dig att gå med i detta historiska erbjudande och delta i en massiv $ 750B grön energimarknad som leder världen i sin viktigaste och nödvändiga råvara, energi.
WPP-token baseras ursprungligen på ERC20-protokollet.
Fördelning av teckensnitt för WPP-energi:
 
Med totalt 5 miljarder tokens som tillhandahålls av WPP-energi kommer det att finnas tre försäljningar för tokens. Personlig försäljning, Pre-ITO försäljning och ITO crowdsale. Token distribueras i enlighet med detta. Av 5 miljarder tokens 50% tokens kommer att användas till försäljning medan 20% kommer att användas för grundare, ledning och verksamhet. WPP-säkerhetskopiering kommer att vara 5%. Forsknings- och utvecklingslaget lagrar en 5% token. Cryptocurrency-rabattprogrammet får 10% -pengar för priset. För marknadsföringsändamål som inkluderar hänvisningar, priser, utmärkelser och gemenskapsutveckling förbereder WPP-energi en 10% token.
WPP TOKEN TOTALT FÖRSÄLJNING: 5 miljarder Token
Privatförsäljning Pris: $ 0.16
Pre ITO Försäljningspris: $ 0.20
  • Pre ITO-försäljningsvillkor: fast pris som inte ändras under 57 dagar, börjar den 6 juli och slutar 57 dagar senare den 1 september.
  • Syftet med Pre ITO-försäljningen är att påbörja utvecklingen av de två digitala blockchain-plattformarna och lansera programmet Green Energy Rebate. WPP Energy anser att vårt cryptocurrency-initiativ bör vara självfinansierande.
  • ITO-folksamlingen som följer kommer att öka kapitalet i större skala för att påskynda utplaceringen av våra tre fysiska HHO-energilösningar runt om i världen och investera i vår regeringsprojektverksamhet och bygga vidare våra två digitala plattformar.
  • Detaljer om vår Crowdsale (som följer Pre-Sale) kommer snart att släppas och vår hemsida och whitepaper kommer att uppdateras i enlighet med detta. Kom tillbaka snart för uppdateringar.
 
2018 ROADMAP
 
 
2019 & 2020 ROADMAP
 
TEAM BEHIND WPP ENERGY PROJECT
Screenshot_2018-07-18-10-01-40.png
Screenshot_2018-07-18-10-00-46.png
För mer information om vår ICO kan du också besöka vår hemsidaadress nedan från mig och tack:
 


Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment