DEALJOY: EN ENKEL VÄG OM ATT GÄLLA KONTANTBAKA HÄR NÄR SKICKA ONLINE ANVÄNDER CRYPTOCURRENCY

IMG_20180731_232117.jpg
Cryptocurrency och blockchain-tekniken blir idag dagens ordning.
Men statistiken visar att det finns mer än tio miljoner aktiva plånböcker och en stor marknadskapital på krypteringsmarknaden på cirka 800 miljarder dollar i början av år 2018. Detta är enormt, med tanke på att kryptokurrency och blockchain-tekniken fortfarande är i sitt tidiga skede.
Lite undra, DEALJOY bestämde sig för att vara en del av denna enorma transformation genom att utforma ett kassa-backsystem med hjälp av block-kedjetekniken.
ALLMÄNNA CASHBACK INDUSTRIES
I grund och botten är ett kontantbackprogram en programdesign för att betala tillbaka kunderna, eftersom de köper bra från köpcentret eller butikerna. Med internetanslutning har det funnits några online cash back-företag, men sanningen är att de fortfarande har utmaningar med omedelbar kontantbetalning och andra utmaningar.
Var som det har, har DEALJOY tagit hänsyn till de utmaningar som de befintliga online cashback-företagen ställs inför och bestämde sig för att använda hävstångseffekten på blockchains unika decentraliserad plattform för att sätta leenden på kundernas ansikten och locka till många kunder med hjälp av kryptokurrency. I allmänhet bidrar kassabackprogram till att förbättra engagemanget, minska avvisningsfrekvensen och öka tiden som kunderna spenderar på webbplatsen.
Det kan också vara intressant för dig att veta att kassaförsäljningsindustrin för närvarande är värd över 84 miljarder dollar, och över 100 100 e-handelsföretag marknadsför sin produkt med hjälp av kontantbaksystem. DEALJOY idén om att använda blockchain för deras kassa-system är därför en unik idé som inte bara kommer att gynna DEALJOY eller de kunder som får pengar tillbaka på alla varor eller tjänster som de betalar för, men idén kommer att påverka kraftigt på den globala ekonomin.
IMG_20180731_232104.jpg
VAD ÄR DEALJOY?
DEALJOY är universell cash back-plattform integrerad i blockchain. Syftet är att ansluta online-shoppare till sina producenter eller hela säljare runt om i valfri del av världen samtidigt som de betalas direkt med kryptokurrency.
IMG_20180731_232017.jpg
VARFÖR DEAL JOY IS UNIQUE
När DEAL JOY jämförs med andra kassaindustrier har DEAL JOY många fördelar än de befintliga. Såsom:
-Minimum betalningstid: med DEALJOY-plattformen finns det inget minimibelopp som en kund kan betala så lågt som $ 0,1 om det är vad han / hon förtjänar.
-Kollektion och lagring av personlig information: DEALJOY fungerar på Decentralize-plattformen, så det finns absolut inget behov av att lagra kunddata, systemet har ingen verksamhet med kunddata.
-Globaligenkänning: Till skillnad från andra kontantbacksystem kommer DEALJOY-intergration i blockchain att ge någon i någon del av världen tillgång till plattformen, handla och få tillbaka pengar.
-Betala betalningar med kredit-valuta intead av fiat valuta. Med DEALJOY-plattformen betalas kundens kassa tillbaka både i kryptokurrency.
-Andra belöningar som betalas på plattformen: Dessa belöningar inkluderar belöningar för att vara en användare av DEALJOY-plattformen.
  • Industrin uppskattar plattformens tillväxt: DEA JOY kommer att utöka sin verksamhet som mer
  • Integrering av olika butiker: DEALJOY olika butiker integreras tillsammans med blockchain-tekniken.
  • Organisera projekt för att bära samhället längs: ON DEALJOY plattformen kommer det att finnas ett gemensamt driven projekt som gör det möjligt för användare / medlemmar att dra nytta av vinsten på plattformen. Detta gäller inte för andra återbetalningsindustrier.
DEALJOY PLATFORM
DEALJOY mobilapp tillåter användare att handla online och få betalt när som helst, var som helst med en smart telefon och få tillbaka pengar direkt.
ÖKNING AV DEAL TOKEN VALUE
DEALJOY har ritat några strategier för att öka värdet på DEAL-myntet och hålla det högt, det här kommer de att göra genom följande processer:
-Bujning tillbaka DEAL-symboler: laget har lovat att köpa tillbaka 80% av den totala försäljningen token mottagen som intäkt för att hålla värdet högt på börserna.
-Deal-token-staking: När användarna inskränker sina tillgångar betalas de i provision och detta kommer att uppmuntra flera innehavare av DEAL-token. Dessutom har laget enats om att låsa utvecklare och teamets token under en viss tid. 10% av den totala plattformens intäkter kommer att gå till staking, vilket definitivt kommer att leda till att värdet på DEAL-token ökar
-DEAL token burnt: enligt utvecklingslaget kommer 1% av den totala intäkterna som genereras av plattformen att brännas årligen av utvecklare tills DEAL-token minskar till ett minimum,
Enligt min åsikt är det här en bra idé, och ett slags projekt varje kryptoentusiast ska omfamna och vara en del. DEALJOY har samarbetat med många stora handlare och de är redo att störa kontantersektorn med sin nya teknik. Denna artikel kan emellertid inte fånga in de inlämnade målen för DEALJOY-plattformen. Jag uppmanar dig därför att kontrollera deras väl utformade vita: ( https://dealjoy.io/#whitepaper ) papper och den unika webbplatsen ( https://dealjoy.io/ ) för mer information.
TOKEN DISTRIBUTION
IMG_20180731_232144.jpg
TOKEN DETALJER:
Token Namn: Deal
Token Totalkostnad: 1, 4000,000,000 Avgiftstyp
: ERC20
Token initialt: 1 Eth = 40.000 Deal
Token Tillgänglig till salu: 980,000,000
Valuta accepterad: Et
Token Soft Cap: $ 1,700,000
Hård keps: $ 8,400,000
Varaktighet för presale: 28 dagar.
Återstående tokens efter försäljning kommer att brännas.
DEALJOY ROAD MAP
IMG_20180731_232204.jpg
DET UNIKA TEAM OF DEALJOY
IMG_20180731_232232.jpgIMG_20180731_232220.jpg
Screenshot_20180731-231610.pngFör mer information, vänligen besök länkarna nedan:
Webbsida: https://dealjoy.io/
Vitbok: https://dealjoy.io/#whitepaper
Twitter: https://twitter.com/dealjoyofficial
Reddit: https://www.reddit.com/r/Dealjoy/
Telegram: https://t.me/dealjoy
Facebook: https://www.facebook.com/Dealjoy
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4628510.0



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment