CRYPTOSOUK - CRYPTO EXCHANGE FÖR MELLANÖSTERN


соук2.jpg
Hej, kära gäster, vanliga läsare och vänner! Idag är ett utmärkt tillfälle att tjäna och öka kapitalet en sådan riktning som digitala tillgångar, det vill säga kryptokurser. För att köpa dem måste du först köpa bitcoin eller Ethereum (listan expanderar över tiden) på konventionella utbytesplatser med traditionella pengar, börja sedan på utbyten och köp andra tokens.
Nu är de vanligaste användningarna följande topputbyten som Binance, Bitrix, Huobi, men inte alla invånare i olika länder har rätt att öppna konton på dem och göra transaktioner. Strikt utförd identitetsverifiering och vid överträdelse kan blockera ditt personliga konto och eventuellt medel.
Utöver sådana restriktioner ställde många banker, även vid inflytandet av stora investeringar i den digitala världen, problem med att dra tillbaka de flesta kontanter från sina konton för att investera i kryptokurser, och de måste också blockera dem. Till exempel observerades denna situation i länder i Mellanöstern, som har stora kassaflöden. Denna bestämmelse ledde naturligtvis till att stoppa utvecklingen av kryptomarknaden.
På detta område finns stora investerare som fortfarande är försiktiga med att gå in med stora summor och för att lösa detta problem planerar ett projekt som heter Crypto Souk! 
соук1.jpg
Detta företag har skapat en plattform för kryptotrading, som inledningsvis är inriktad på länderna i Mellanöstern och kommer att kunna utvecklas tack vare teamets sammansättning, som är lätt orienterad och förstår problemen i regionen, talar arabiska som reducerar språkbarriären.
Sådan geografisk och språklig närhet kommer att tillåta denna plattform att ge kunskap inte bara till erfarna näringsidkare utan också till nybörjare att köpa och sälja kryptokursfonder, samtidigt som de kan använda mer än tjugo olika typer av order. Gränssnittet är väldigt användarvänligt och intuitivt för alla. Transaktionshastigheten kan nå upp till en miljon per sekund.
För närvarande presenteras följande valutor för verksamheter som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dash, Zcash och Monero, med tiden kommer deras antal att öka. Även om den här plattformen är centraliserad kommer den att hjälpa människor att enkelt börja förstå hur man arbetar med digitala tillgångar än att börja med decentraliserad, där det är mycket viktigt att lagra sina privata nycklar, och i fall av förlust kan man säga farväl till ekonomin för evigt utan möjlighet till återhämtning.
соук3.jpg
Antalet personer som är intresserade av digitala tillgångar växer varje dag. Därför är den inledande uppgiften före ett sådant team helt enkelt att förklara för användaren på sitt modersmål och visa att allt är enkelt, enkelt och tillgängligt utan onödiga problem. Nu finns det en pre-sale av tokens, huvud kommer att börja den 24 september 2018 och kommer att vara 30 dagar.
Mellersta Östern har stora pengar och en sådan plattform ökar antalet krypto-investerare och spelare med olika storlekar av kapital. Lagmedlemmarna har en bra långvarig praxis på regional och lokal nivå, så utvecklingen av webbplatsen och dess utbredda användning kommer bara att vara en fråga om tid.
Det är också planerat att genomföra möjligheten att utbyta digitala tokens för en rad traditionella Fiat-valutor som Dinars, Dirhams, Riyals and Dollars, vilket ytterligare accelererar många processer och minskar provisioner under utbytet.
Mer information hittar du på följande länkar:

Hemsida
Bitcointalk tråd
Telegramgrupp
Twitter
Facebook

Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment