weiDex - Är en heltäckande decentraliserad utbyte (DEX)

Hej hur tack för att du tar min blogg den här gången kommer jag att diskutera WeiDex är en fullfjädrad decentraliserad utbyte (DEX).

weiDex är en heltäckande decentraliserad utbyte (DEX). Detta säkerställer ultimat säkerhet, fullständig öppenhet och öppen källkodslogik. Varje operation hos weiDex är helt säker och riskfri. Vi kommer att göra decentraliserade utbyten i stor utsträckning och den primära metoden för att säkert överföra kryptotillgångar. Vision för att ge den bästa servicen till våra kunder, allt från användargränssnitt och användarupplevelse till användbarhet och prestanda. skapa en kraftfull och kraftfull gemenskap med djärva drömmar som oss. Huvuduppgiften att nå vår dröm är att utveckla decentraliserad teknik för korsningstransaktioner. DECENTRALISERING




Hasil gambar untuk weiDex - Är en fullfjädrad decentraliserad utbyte (DEX)



Alla handels tillgångar och logik lagras i blockchain.

Låga kostnader

mellan 0,1% och 0,2%. Också billiga noteringsavgifter för den nya ERC20-token. HÖG TILLGÄNGLIGHET Vi kör 24/7, 365 dagar om året. Det finns ingen sluttid eller systemunderhållsperiod. PROFESSIONELLT STÖD Stöd 24 timmar och snabbt svar på befintliga problem. SYSTEM GÖR BONUS Bjud in vänner och 20% av kostnaden för att handla sin handel till din plånbok. Vi är öppna för blockchain tokens. Vi har ett bra tekniskt team, så vi kan skapa en ny token inom 24 timmar efter din förfrågan och till ett mycket lågt pris. Om du har ett nytt symbol, kontakta gärna vårt team! Låg kostnad


Jämfört med andra plattformar som kräver bra rutiner och stora fickor är weiDex kostnadseffektivt och minimerar bortkastad tid. Detta beror på att denna plattform är byggd med mycket snabb och effektiv nätverksblockchain. Du debiteras endast en liten summa eller inget belopp så att du distribuerar din egen betaltjänst. Vad som händer, efter att en viss volym har uppnåtts, kommer det inte att kosta något. Till exempel, om varje dag, utbytesvolymen är 1000 ETH, då kommer alla affärer vara helt gratis.


Hasil gambar untuk weiDex - Är en fullfjädrad decentraliserad utbyte (DEX)
 
Vi vill ge dig det bästa och enklaste sättet att handla.
 
Vi återuppliva dubbel ordningens uppfyllelse! Det innebär att du kan ställa in order för ett visst belopp och vårt smarta kontrakt kommer att se till att ta så många transaktioner som behövs för att uppfylla din begäran, när du får det fakturerat för en enda transaktion. Detta är en tidsbesparande och kostnadseffektiv funktion för alla användare.
 
 
weiDex Token (WDX) har flera olika användningsområden:
 
Användarna får möjlighet att minska sina handelskostnader med 50%
 
När nya tokens är registrerade i weiDex kan de använda WDX som en
 
betalningsmetod.
 
Användare kommer att kunna lösa in WDX mellan olika blockkedjor, till exempel ETH och NEO. ▘In färdplanen finns integration med Neo. När denna integration är klar kommer användarna att kunna handla mellan dessa plattformar med hjälp av WDX.
 
När en ny token har angivits kommer vi att ge alla WDX-hållare, lika med den mängd WDX varje användare har.
 
Det förflutna kan inte ändras. Framtiden är ännu inte i din makt. "
 
weiDex Token
 
• Tokenamn - weiDex
 
• Tokensymbol - WDX
 
• Totalt lager - 50 000 000 WDX
 
• Tokentyp - ERC-827
 
• Decimal Token - 18
 
WeiDex kan inte garantera att alla potentiella köpare kommer att kunna få den tilldelning de vill ha under Försäljningstoken, där gränsvärdet är cirka 15 miljoner dollar.
 
Antalet tokens som säljs under Token Sales kommer från total poolförsäljning
 
från 30.000.000 WDX.
 
För framgångsrik försäljning når token den avsedda hatten
 
fördelningen kommer att vara enligt följande:
 
Bildresultat för weiDex Information Token:
 
Bildresultat för weiDex Information Token:
Det totala antalet tokens som ska tillhandahållas som airdrop är 5.000.000 WDX.
 
Fördelning av finansiella försäljningsfrågor
 
De flesta medel kommer att fortsätta sin utbyte av forskning och utveckling, medan de återstående sektionerna kommer att användas för att öka medvetenheten om decentraliserade utbyten.
 
 
 
Några viktiga kostnader är:
 
Teknisk Utvecklingssektion - de flesta kommer att tilldelas anställda
 
löner och entreprenöravgifter för att växa och säkra
 
programvara.
 
Marknadsföring och kommunikationskostnader - uppmärksamma mål
 
publiken använder slogans, förpackningsdesign, kändisar
 
stöd och offentlig medieexponering.
 
färdplan
 
 
TEAM & ADVISER
 
Tito Titov
 
vd
 
Människor är proaktiva och energiska med positiv inställning och tänkande utanför lådan. Visionär och drömmare, med starkt ledarskap och motivationsfärdigheter ... Blockchain entusiaster.
 
Krasimir Raykov
 
Blockchain Architect
 
5+ års erfarenhet av systemutveckling, back-end-utveckling och ett starkt grepp om statiskt typade språk som Java, C ++ och Solidity.
 
Rali Ralev
 
CTO
 
Fullstack-utvecklare är erfarna med slutlig energi. Kunnig i systemadministration och skriptspråk. Ninja Ruby on Rails utvecklare och automationsexperter.
 
Pavel Angelov
 
Seniorutvecklare
 
Pavel är en lagspelare. Han är specialiserad på molnintegration och full stack JS ninja. Han har arbetat för företag som Telerik och Chaos Group.
 
Stiliyan Dimov
 
Blockchain expert
 
Webutvecklare staplade upp med 5 års erfarenhet. Passionerad om blockchain och senaste tekniken. Stor kunskap om Java, soliditet och databas.
 
Svetlin Nakov
 
Rådgivare
 
Medgrundare, Innovation och Inspiration Manager på SoftUni, Coach Blockchain och Consultant. Ordförande i den bulgariska programvaruutvecklaren.
 
Krystelle Galano
 
Marknadsrådgivare
 
Studier av massmedia vid University of Manila. Har mer än 5 års erfarenhet av social media management och erbjuder också erfarenhet av krypto och blockchain.
 
Stavri Georgiev
 
Designer
 
Medgrundare och CCO vid TICKEY | Grundare och chef för designavdelningen vid EYAS DESIGN. Stavri är en dynamisk utvecklare av varumärken och produktdesigners.
 
Kalin Iliev
 
Designer
 
Medgrundare och kreativ chef vid EYAS DESIGN & grundare av WonderSwamp. Framgångsrikt internationellt designprojekt för Mercedes-Benz & Oracle Bulgaria.
 
Petar Kiryakov
 
Juridisk rådgivare
 
Advokaten vid Sofia Bar Association. Han har stor erfarenhet av affärstransaktioner, anspråk på ansvar, åtal eller försvar av rättegångar eller lagliga rättigheter och skyldigheter.
 
George Koynov
 
Creative Creative Writer
 
George ger sin erfarenhet i över 15 år som en kreativ copywriter i ett antal multinationella reklambyråer (J. Walter Thompson Sofia, Ogilvy Frankfurt, Edelman Berlin)
 
För mer information:
 



#WeiDex # IEO # TokenSale #startup #BountyCampaign #Investment #Cryptocurrency #Blockchain #Exchange #Crowdfunding

Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment