WPP ENERGY PROJECT - Grön energi för global

0_mAjD6d2MBFHLRmKr.pngDel 1: INLEDNING AV WPP ENERGY 
Huvudkontoret i Genève, Schweiz, äger och kontrollerar Världenergiorganisationen (WPP) flera viktiga avancerade energiteknologipatent, President Rafael Ben. Mr Ben har över 30 års erfarenhet inom energibranschen och är en talare och föreläsare som etablerades vid Internationella Green Energy Conference. Mr Ben har omfattande teknisk och affärserfarenhet i att etablera joint ventures och strategiska allianser, engagera sig i affärsverksamheter och viktiga globala kontakter med regeringens ledare. Som en del av hans team har han ingenjörer och avfallssperter att producera energi med den senaste globalt erkända teknologin. 
27072261_575263446153295_3388605707068800655_n.png
Del 2: Regeringskontrakt
WPP: s befintliga avtal om förnybar energi med olika regeringar runt om i världen, värderade till över 50 miljarder dollar, börjar med ett inledande fokus på $ 6B USD från och med december 2018. WPP ENERGY har tecknat avtal med många länder runt om i världen på federal nivå för att producera grön energi i 35 år i rad.
Kontrakt inklusive PPA (Power Purchase Agreement) omvandlar MSW (Municipal Solid Waste) till el och till produkter som kommer att användas för den lokala marknaden. WPP: s regeringskontraktsverksamhet expanderar och kommer att omfatta kommande tillkännagivanden inom ett antal områden, inklusive skapandet av framtida gröna byar och stadens 200 000 personer, byggda på bara två år, och det vertikala jordbruket växthusetornet.
WPP ENERGY kommer att distribuera den mest avancerade globala avancerade teknologin som stöder andra och tredje världsländer med nya möjligheter att ta itu med sina betydande bostads- och energiproblem. WPP tar ett viktigt steg genom att bidra med en övergripande procentandel av WPP TOKEN vinster för att underlätta ökningen av elproduktionen som ett humanitärt bistånd till länder med störst efterfrågan. 
Del 3: WPP FÖRKLARINGSPLAN
WPP EXCHANGE PLATFORM är en tidig elektronisk växling av pengar som släpptes med fokus på energikodning och elektronisk kodning och digital kryptering. Detta ökar likviditeten för alla elektroniska pengar som involveras genom att tillåta olika valutor att handla med varandra. Minst 20 olika typer av energirelaterad elektronik kommer att handlas på denna plattform. 
0_hD2pXBSyspYuxw8m.png
Del 4: GREEN ENERGY TECHNOLOGY SOLUTIONS. 
AVANCERAD HHO TECHNOLOGIES. Den kommande utgåvan av de tre spelen av Advanced Power Disruptive Technology-lösningar kommer att ta itu med många av energiproblemen runt om i världen:
WPP ENERGY MOBILE POWER STATION. WPP har en lösning under utveckling som kommer att producera 1 till 2,5MW / h. Detta fristående kraftverk kräver endast en vattenlinjeanslutning och kan levereras var som helst i världen. 
Denna produkt kommer att visa WPP: s ledarskap för att hjälpa till att lösa en stor energikris med hjälp av WPPs beprövade teknik för att skapa WPP som världens främsta kraftkälla. För elektroniska pengar gruvarbetare, tillhandahålla en mängd rena och billiga energilösningar framför små, medelstora och stora operatörer. 
Att förutse efterfrågan på el från utvinning av elektroniska pengar kommer att öka efterfrågan exponentiellt
WPP: s prisvärda, prisvärda energilösningar minskar kostnaden för gruvdrift till en bråkdel av det som finns tillgängligt och med kolavtryck.
.HHO ren energiförbrukning för stål, petroleum, gas och gas petroleum. WPP har en lösning under utveckling som förvandlar förorenande kraftproducenter till billiga energiproducenter. WPP: s affärsplan omfattar omvandling för att rengöra HHO-energin så mycket som möjligt av världens 20 000 förorenade kol, olja, naturgas och bensindrivna kraftverk. WPP har den totala 
lösningen för att städa industrin, avsevärt minska driftskostnaderna och öka 
växteffektiviteten samtidigt som energikostnaderna sänks 
avsevärt och betydligt ökade miljöfördelar. .
.HHEM HJÄLP HELT ENERGILÖSNING. WPP har en löpande lösning som kommer att ge en komplett strömförsörjning som vanligtvis betalar för sig mindre än två år, med tillämpning av denna teknik kommer det inte att finnas någon elräkning för en viss tid. Kort och behöver inte längre energiföretagets energi. 
Del 5: TOKEN 
SÄLJSPRINTER WPP TOKEN SUPPLY: 5 miljarder Tokens
Detaljhandelspris: $ 0.16 
Prior ITO Pris : $ 0.20 ITO Försäljningsvillkor 
: Fasta priser ändras inte under 62 dagar, börjar den 1 juli och slutar efter 62 dagar. 1 september. 
Syftet med tidigare ITO-försäljningen är att börja utveckla två digitala blockchain-plattformar och lansera programmet Green Energy Reduction. WPP Energy anser att vårt elektroniska pengar initiativ bör vara självfinansierat.
ITO-försäljningen kommer att öka kapitalet i större skala för att påskynda utbyggnaden av 3 HHO-energilösningar över hela världen och investera i offentliga affärsprojekt och bygga två digitala plattformar. 
Untitled (1) .png
Untitled (2) .png
Avsnitt 6: 
Roadmap Roadmap 2018: 
0_UUFDMvjMNKCAttYI.png
UTVECKLINGSPLAN 2019 OCH 2020: 
22.png
Del 7: TEAM 
0_DDWDq8fsBjQADoXy.png
ADVISORY TEAM
Untitled (3) .png




Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment