INGOT COIN: Plånbok med en digital bank


INGOT Coin är den första helt integrerade plånboken med en digital bank, mäklare, utbyte, certifierare och ICO accelerator. Alla komponenter rullas in i ett enda och komplett ekosystem, vilket belönar tokenhållare och konsumenter för att använda och bidra till det. INGOT Coin är en decentraliserad kryptocurrency som ger fördelar och rabatter inom själva ekosystemet. IC kommer att baseras på en ERC20-teknik.
Den finansiella marknaden är en bred term som beskriver vilken marknad som helst där handel med värdepapper inklusive aktier, obligationer, valutor och derivat sker. Den finansiella marknaden kan kallas den gamla traditionella marknaden där alla former av valuta- och tillgångshandling brukade hända. Denna marknad erbjuder mycket men den har sina egna brister som inte har lösts i år. Det traditionella systemet är ineffektivt och det är inte öppet.
Den traditionella marknaden ger inte heller chans för små investerare om du inte är en stor eller rik investerare du inte kan få mycket och marknaden kan inte gynna dig. Detta ger upphov till brist på förtroende från mindre investerare och nya investerare vill inte satsa på denna typ av verksamhet.

BLOCKCHAIN

Funktionerna i blockchain som gör att den sticker ut och får den att växa varje dag är att det är transparent, snabbt och säkert. Nytt projekt utvecklas varje dag för att göra det säkrare och snabbare. Blockchain-revolutionen ger varje dag nya funktioner. Till skillnad från den traditionella marknaden möjliggör blockchain nya och små investerare att investera utan att bli förbisedd. En annan slående egenskap hos blockchain är att den inte ger utrymme för mellanhänder. Om det inte finns några mellanhandstransaktioner kommer det att bli snabbare. Varje marknadsaktör kan enkelt handla eller handla med varandra enkelt och snabbt. Det är säkrare eftersom blockchain också använder smart kontrakt i sina transaktioner. Smarta avtal möjliggör prestanda av trovärdiga transaktioner utan tredje part.

TRADITIONELL FINANSMARKNAD OCH BLOCKCHAIN ​​BASED CRYPTO MARKET

Gamla investerare vill också gå in i denna nya kryptotermarknad och handla även de nya online-tillgångarna, men Crypto-marknaden och finansmarknaden ska separeras. Förflyttning från den traditionella finansiella marknaden kommer att kosta mycket och det kommer också att ta mycket tid. Förflyttningen kommer också att kosta många marknadsaktörer deras vinst. Det här är oftast anledningen till att marknadsaktörer inte vill satsa på den nya marknaden. Den nuvarande crossover-mekanismen är också ineffektiv när det gäller tillgänglighet och transparens eftersom den endast är tillgänglig 5 dagar i veckan och utförandet kan ta från timmar till dagar beroende på olika faktorer, såsom likviditet, genomförandedagen, genomförandedag hela dagen , typ av order och storlek på handeln.

GÖT

Ingot skapar IC (Ingot Coin) ekosystem för att ansluta den traditionella finansmarknaden och den nya kryptotermarknaden tillsammans. INGOT Coin kommer att skapa en komplett lösning genom att integrera 6 kärna ekosystemkomponenter och tillhandahålla en one-stop-shop för den digitala tillgången, den traditionella tillgången och valutamarknaden för att lösa alla ovan nämnda utmaningar och därigenom skapa en länk mellan kryptomarknaden och den traditionella marknaden.
Plattformen kommer att bestå av 6 olika komponenter för att göra handel lätt.

  1. IC WALLET
    IC-plånboken kommer att vara ekosystemets säkra kryptobutik, det gör det möjligt för handlare att enkelt skicka, ta emot kryptocurrency i ekosystemet. Det kommer också att göra det enkelt för handlare att lagra sina kryptotillgångar utan säkerhetsskräck.
  2. IC Exchange
    IC Exchange kommer att integreras säkert med IC Wallet, IC Brokerage och IC Digital Bank genom en användarvänlig plattform, en full fledge kryptocurrency utbyte. Utbytet kommer att erbjuda utbytesmöjligheter för ny ICO och det kommer också att tillåta att olika mynt handlas mot varandra och även erbjuda tillgång i tradition Finansmarknaden att handlas med krypto. Detta kommer säkert att expandera kryptomarknaden.
  3. IC Brokerage
    IC Brokerage kommer att skapa ett nav med likviditet, effektiv marknadsprissättning och tillgång till alla finansiella produkter, allt från fiat-valutor till internationella aktier och från råvaror (jordbruk, metaller och energi) till ETF.
  4. IC Digital Bank
    IC Digital Bank kommer att tillhandahålla 24/7 automatiserad betalningshantering med webbsidor på hög nivå. IC Digital Bank kommer också att underlätta IC Brokerage och IC Exchange uppdrag, tillsammans med att tillhandahålla dagliga onlinetjänster som e-betalningar.
  5. IC-certifieraren
    IC Crypto Certifier kommer att sträva efter att skapa medvetenhet och utbilda alla intresserade på blockchain-tekniken genom sina aktuella, kraftfulla och diversifierade utbildningstjänster.
  6. IC ICO Accelerator
    IC ICO Accelerator syftar till att låsa upp finansiering för alla innovativa projekt genom att bana väg för kreativa visioner och nya idéer. IC ICO Accelerator är en "one-stop shop" i den meningen att det kommer att vägleda företagare och startupar samla in pengar genom att ge dem viktiga tjänster, allt från marknadsföringsstrategier, PR-tjänster, skapande av innehåll för whiteleds, till juridiska tjänster och blockchain-teknikutveckling .

FÖRDELAR AV INGOT ECOSYSTEM

  1. INGOT kommer att utöka marknadstillträdet. Ekosystemet kommer att skapa en marknad som är lätt att komma in av en nybörjare och kommer också att vara lätt att använda av gamla handlare. Med sitt mynt kommer det att vara unbias till andra marknader, det beror på att IC också kommer att vara tillgänglig på annan utbyte.
  2. En KYC för alla fyra. Ekosystemet behöver bara en KYC för plånboken, den digitala banken, utbytet och IC-brokaget. Det är lagligt säkert KYC behövs men ekosystemet behöver inte kräva olika KYC för alla anslutna komponenter i ekosystemet.
  3. IC Ecosystem kommer att maximera kostnaderna och vara snabb. Ekosystemet kommer att se till att näringsidkare enkelt kan komma in och ut ur vilken marknad som helst på kryptomarknaden och den traditionella finansiella marknaden. Detta är genom att lösa kostnads- och tidsfrågan från tredje part.
  4. Ekosystemet kommer att öka insynen genom att göra alla affärer tillgängliga i en decentraliserad huvudbok. Den här boken kommer att vara tillgänglig för alla potentiella intressenter. Dataförsäljning kommer att vara tillgänglig för allmänheten, eftersom det kommer att innehålla en tidskrift för alla affärer, investerare, volymer och omfattande data om alla transaktioner inom ekosystemet.

INGOT COIN

TeckenIC
Pris1 IC = 1 USD
FrikostighetTillgängliga
PlattformEthereum
accepteraUSD, ETH, BTC, XRP
Mjukt lock37.000.000 USD
Hårt lock90.000.000 USD

VIDEO

 



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment