Payperblock: En ny era av freelancing

Den årliga volymen på frilansmarknaden når upp till 1,5 miljarder dollar, och deltagarna är redan över 77 miljoner människor världen över som ser arbete inom ramen för frilans som den främsta. 
Frilans som en anställningsform
I internettiden började många specialister på olika områden överge traditionell heltidsanställning med direkt närvaro i företagets kontor för distansarbete, helt eller delvis. Varför inte? Om arbetstagarens ställning inte förutsätter ett behov av permanent närvaro på marken är fjärrarbete ett utmärkt sätt att utföra.
Frilans erbjuder många fördelar:
  • Frilansaren är inte beroende av företagets arbetsschema, utför uppgifterna på ett bekvämt sätt för honom, självständigt planerar sitt schema, investerar i tid.
  • spenderar inte tid på vägen till kontoret och tillbaka, utan att fokusera uteslutande på kvaliteten och tidpunkten för uppgiften;
  • självständigt välja någon lämplig plats för arbete - det spelar ingen roll, hus, kafé, nav eller park. Det viktigaste är anslutning till Internet och lämpliga förhållanden.
  • har möjlighet att ta emot betalning för sitt arbete, inte med dagar / veckor / månader, utan av att han får resultatet av det utförda arbetet.
Ändå har en sådan distansform av anställning nackdelar:
  • Frilans - inte alltid full sysselsättning, men oftare - genomförandet av enskilda uppgifter till olika kunder. Därför finns det ingen garanti för stabilitet, och frilansaren måste förlita sig enbart på sig själv
  • brist på stabilitet i händelse av att en frilansare inte arbetar för en enda kund på ett löpande sätt, kan leda till att det krävs ett permanent jobbsökande
  • arbeta för kunden på distans - en stor risk att bli offer för bedrägeri, utan att ha fått betalning för arbetet
  • Lönen beror helt och hållet på hur mycket arbete som utförts, så att kunden betalar sådana situationer som sjukskrivning eller semester, när det inte finns något arbete - från kategorin fiktion.
Frilansare använder oftast speciella frilansplattformar för att hitta kunder för uppgifter som dels ger ett bekvämt gränssnitt för att hitta arbete och fullgöra uppgifter, ge garantier för betalning för arbetet och å andra sidan ladda för höga provisioner för detta, berövar frilansare av de flesta vinsterna.
Idag kommer vi att prata om ett projekt som kommer att rädda frilansindustrin från de flesta brister som fanns till denna tid - Payperblock- projektet. I den första artikeln, låt oss prata om vad hans idé är, i nästa - jämför plattformen med traditionella centraliserade frilansplattformar, och i slutändan - med liknande decentraliserade lösningar baserade på blockeringsteknik.
 
Idén om Payperblock
Payperblock är ett blockbuster-projekt som organiseras av ett team med huvudkontor i Uleåborg, Finland. Huvudidén är att skapa en helt decentraliserad, helt öppen och ärlig frilansplattform för blockbuster-specialister med lägre provisioner och decentraliserad skiljedom.
Payperblock kommer i många avseenden att skilja sig från andra plattformar för frilansare, både centraliserade och decentraliserade. Det är som ett minimum utformat för blockspecialister, så att grundarna av projekt kan använda plattformen för att bilda lag för nystartade.
Men det betyder inte att frilansare på plattformen kommer att vara exklusivt blockutvecklare. Projektteam omfattar även mjukvaruutvecklare och webbsidor, webbdesigners, marknadsförare, PR-specialister, copywriters och många andra experter på deras område, så Payperblock har plats för alla.
Huvuddelen av plattformen är decentralisering av alla processer, inklusive garanterad betalning för arbete som utförts och betalningssäkerhet, låga provisioner och gemenskapsröstning, tvistlösning och förebyggande av händelser. Allt detta uppnås genom att använda sin egen blockbuster - PayB Blockchain, samt PayB Token tokens.
Payperblock-kunder kommer att kunna betala för slutförda uppgifter med hjälp av Bitcoin och PayB Token. Plattformavgiften för betalning med tokens kommer att vara 1%, och med hjälp av BTC - 2%. Detta drag kommer att bli en slags motivation för marknadsaktörer att köpa tokens inom ICO.
I början av augusti börjar Pre-ICO, där intresserade kryptoinvesterare kommer att kunna köpa tokens med vissa bonusar. Omedelbart efter slutet av september, börjar en offentlig folkdans, efter vilken Payperblock-laget kommer att få de medel som behövs för att projektet ska kunna genomföras ytterligare.
Vi fortsätter att diskutera projektets egenskaper i nästa del av undersökningen - vi lär oss vilka nackdelar med centraliserade frilansplattformar som bestämdes för att eliminera skaparna av Payperblock.
Ann Thread | Webbplats | Whitepaper  | Twitter | Facebook | Telegram 


Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment