[ICO] OPP OPEN WIFI - WiFi, fri och öppen för alla

Hej kompisar…!!! Jag tackar för villigheten att besöka min WordPress-webbplats. Här kommer jag att diskutera blockchain-projektet som heter   OPP Open WiFi , så för mer kommer jag att förklara vad  OPP Open WiFi  är

Vad är OPP OPEN WIFI?

OPP Open WiFi  är en community driven service med det enda syftet att skapa en global, fri tillgång till öppet WiFi hotspot-nätverk och belöna varje bidragsgivare för att vara en del av vår sak. Det finns nära 2,5 miljarder smartphone-användare globalt, varav 80% är aktiva på sociala medier.
Wi-Fi-åtkomst har blivit en del av våra dagliga liv. Ändå befinner sig otroligt 76% av oss ofta i en position där åtkomst inte är tillgänglig, eller där åtkomst blockeras av betalningsansökan. Från de 2,5 miljarderna syftar vi till att rekrytera 25 miljoner människor som du under de närmaste 4 åren att gå med i vår gemenskap av "Hotspot-värdar".
Tillsammans kan vi bygga en fri tillgång till, öppna och säkra globala decentraliserade WiFi-hotspots som kommer att ha en positiv effekt på hundratals miljoner människors vardag. Våra Hotspot-värdar är personer som du som betalar för mobila data, betalar för WiFi-åtkomst i hemmet eller på deras arbetsplats. Vår forskning visar att mer än 80% av oss inte använder alla data vi betalar för.
Vi lägger pengarna tillbaka i fickan. Vi betalar dig varje dag för att göra en del av den informationen tillgänglig för vårt globala nätverk.

Om OPP Open WiFi

OPP Open WiFi är en community-based service för att skapa ett öppet Wi-Fi-hotspot-nätverk, tillgängligt gratis och belönar varje bidragsgivare att vara en del av våra mål.
Det finns cirka 2,5 miljarder smartphone-användare globalt, varav 80% är aktiva på sociala medier.
WiFi-åtkomst har blivit en del av vårt dagliga liv. Men förvånansvärt är 76% av oss ofta i en position där åtkomst inte är tillgänglig eller där åtkomst blockeras av betalningsförfrågningar.
Av de 2,5 miljarderna har OPP Open WiFi som mål att rekrytera 25 miljoner människor som du under de närmaste 4 åren att bli en del av "Host Hotspot" -gemenskapen. Tillsammans kan det skapa ett gratis, tillgängligt, öppet och säkert decentraliserat WiFi-hotspot som kommer att ha en positiv effekt på hundratals miljoner människors vardag.
Hotspot Host OPP Open WiFi är människor som du som betalar mobildata, de betalar WiFi-åtkomst hemma eller på jobbet. Open WiFi OPP-undersökning visar att mer än 80% inte använder alla betalade data. Öppna WiFi OPP kommer att returnera pengarna till din ficka. Open WiFi OPP betalar dig varje dag för att göra en del av data tillgängliga för OPP Open WiFi globala nätverket.

Hur det fungerar

För att bli Hotspot-värd måste du registrera och ladda ner vår mobilapp eller begära en hem- / affärsrouter från vår webbplats. De första 100 000 routrarna kommer att tillhandahållas helt gratis.
Du bestämmer hur mycket data du vill donera. Vår app aktiverar mobil hotspot-funktionen på din smarta enhet och "OPP OPEN WIFI" kommer att ses av gästanvändare som vill komma åt webben. Systemet är helt säkert för både Hotspot Host och gästanvändaren. Systemet är utformat för att fungera med hem och företag WiFi också.

Hur får jag mina pengar?

Betalningar görs varje dag. Varje dag när du delar trafik, läser sponsormeddelanden eller publicerar dig, får du ett företagsmynt (OPP Token) i ditt konto, 1 OPP Token = 0.4 $. Mer information finns  här  .
När du har registrerat dig får du en åtkomstkod till OPP-verktygsfältet. På Dashboard bestämmer du hur du vill arbeta, hur mycket trafik du vill ge, hur många enheter, hur många meddelanden du ska läsa lyckligt, etc.
Alla dina OPP-tokens kommer att lagras säkert i din elektroniska plånbok varje dag.
Du kommer se betalningar i och för vad du får.
Från instrumentpanelen kan du också bestämma hur du vill spendera den:
1. Genom vårt online shoppingcenter.
2. Överför till ditt bankkonto,
3. Skicka pengar till ditt OPP-kreditkort (utan bankkonto)
4. Handel med det på Crypto-marknaden.

Hur kommer de att uppnå detta?

Genom att använda smarta kontrakt uppnår de detta. Varje värd kommer att få en viss aktivitet, han kommer att få sin belöning strax efter att han har avslutat sin verksamhet. I sekundärt kontrakt kommer värdar att se meddelanden från annonsörer för att tjäna OPP-Tokens och annonsörer kommer att lägga upp push-meddelanden. Varje transaktion kommer att behandlas via Escrow smarta kontrakt och alla data kommer att säkras i OPP Cloud Server.
 

Vad skulle värdet av token i framtiden vara?

Tre typer av inkomstkällor beräknas Första är en transaktionskommission när någon byter sina tokens, då kommer 10% intäkter att gå till systemet som ökar priset på token. För det andra är affiliate marketing commission de kommer att driva en affiliate kampanj på deras hemsida som kommer att öka upp priset på token. Thia rd och sista sättet är reklamintäkter, banner och andra typer av annonser kommer att öka intäkterna i systemet som ökar priset på token.

Uppdrag

Open WiFi OPP använder blockchain-teknik för att stimulera människor att bli Hotspot-värdar för att hjälpa till att bygga fri, öppen och säker tillgång till gratis decentraliserade WiFi-hotspots som kommer att ha en positiv effekt på hundratals miljoner människors liv i livet. Host Hotspots är vanliga människor som betalar för cellulär data, betalar för WiFi-åtkomst i sina hem eller på jobbet.
Open WiFi OPP betalar värdar varje dag för att göra en del av data tillgängliga för sitt globala nätverk.
För att bli en Hotspot-värd måste du ladda ner OPP-mobilapplikationen eller begära en hem- / affärsrouter från deras hemsida. 100 000 första routrar kommer att ges helt gratis. Det finns ingen avgift för att ansluta till nätverket.
Tanken kommer från många års erfarenhet inom branschen. Under 2011 utvecklade lag WiFi Hotspot-enheter som gav sina kunder möjlighet att tillhandahålla märkesvaror och säkra offentlig WiFi till sina kunder. Tidigare kunder inkluderade den brittiska armén, Samsung och PLB-gruppen.

Begrepp

OPP Open WiFi är enkelheten och klarheten i affärsmodeller. Många kommenterade hur dyra kontrakt och tillgång till smartphone internet i sitt land. OPP kan sätta pengar tillbaka i fickorna. Open WiFi OPP tar hinder som hindrar människor från att få tillgång till webben varje dag. OPP Open WiFi ger dem valet av internetleverantörer i sitt land. Betald för att dela är en stark uppfattning om att denna verksamhet är avsedd för stor framgång. Många öppna WiFi-OPP kommer att nå massanvändning och presentera krypto till tiotals miljoner människor. Uber, Airbnb, och till och med Facebook.

Team

 
 
 

färdplan

Juni 2018
Open VIP och grundare token sale
Etablera Telegrams community
Expandera befintliga sociala samhällen
Engage PR
Annonsera Advisor team
Starta GitHub
Publicera smart kontraktsadress
Dela detaljer om prototypen
September 2018
En slutsats av den offentliga försäljnings
Token-distributionen till investerare
Starta Smartphone App
Despatch-routrar
Beta-test affiliate-återförsäljare
Oktober 2018
Starta Dashboard
Expand team för att hantera ökad trafik från Hotspot Hosts
Slutföra erbjudanden med affiliate-partners
Upprätta erbjudanden med annonsörer för push-meddelanden
Starta Hotspot-referensprogram
Starta marknadsföringsaktivitet för att rekrytera Hotspot-värdar
1: a kvartalet 2019
Starta OPP-kreditkort
250,00 Hotspot-värdar
Snabba utbytesfunktioner läggs till i Dashboard
Ytterligare teamutbyggnad för att stödja Hotspot Host-community
Fortsatt marknadsföring för att nå fler Hotspot-värdar
Maj 2018
Launch Website ITO / ICO Registration
Launch marknadsföring
Augusti 2018
Försäljningsregister
med utbyten
Beta-test Smartphone App
Utveckla Dashboard-funktionalitet
Ta kontakt med annonsörer
Nov - Dec 2018
100.000 Hotspot-värdar
Starta online-
butikserfarenhet Dashboardens fullständiga funktionalitet
Expand digital marknadsföring

Slutsatser

I vitboken anges att det ursprungliga syftet med projektet är 1% av aktiva användare av smartphones. Ansökan, färdig att använda, kommer att startas i september 2018. Generellt beskrivs projektet ganska detaljerat, vilket ökar konkurrensfördelarna. Den överflöd av schematisk information och beskrivningar i varje tekniskt ögonblick talar om gravitation av utvecklare. Den enda minus OPP är en viss sekretess eftersom det redan finns tillräckligt med konkurrenter på marknaden.
För närvarande är en av de viktigaste frågorna riktade till mjukvaruprodukten, nämligen hur många det är optimerat för att skapa en åtkomstpunkt utan överdriven energiförbrukning. Traditionellt fördelning av Internet från telefon leder till en snabb minskning av laddningsnivå på batteriet. Om utvecklare lyckas göra en energieffektiv programkod, så kommer projektet verkligen att visa framtiden. I annat fall kommer ingen att vilja distribuera Internet när ackumulatorns kapacitet minskar två gånger under en timmes användning. Ett undantag är routrar som inte är bundna till en sådan indikator som energiförbrukning.
I alla de övriga före oss är det giltiga och perspektivprojektet som har många möjligheter till framgångsrik utveckling.
Mer detaljerad information finns på följande länk:



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment