OPP Öppna WiFi - globalt Wi-Fi-nätverk

 
Hej alla, hälsningar lyckas för oss alla.
Ett annat intressant projekt påbörjas. Först och främst för de som saknade föregående post, vad är en kryptokurrency? För att vara snabb och koncis, är det ett digitalt utbyte. Och nästa fråga skulle vara ... vad är användningen? Det är också lätt, säkerhet, integritet och balansera dina konton genom ett nätverk av agenter för att säkerställa (segmenterad filöverföring eller flera källor filöverföring), ömsesidigt kontrollera som så kallade gruvarbetare, de flesta av allmänheten och aktivt skydda nätverket (webben) genom att upprätthålla en hög grad av behandlingsalgoritm, för att ha möjlighet att få en liten spets som slumpmässigt fördelas.
op5.png
presentation
DU BEHÖVER ATT VETA HUR I WIFI OCH DENNA VISION ÖPPEN I den här tiden förklarar jag någonting om öppet Wi-Fi från vad jag vet. OPP Open WiFi är en community-baserad tjänst som är utformad för att ge global, fri tillgång till ett öppet WiFi-hotspot-nätverk och belöna varje bidragsgivare för att vara en del av målet.
Nästan 2,5 miljarder smartphone-användare över hela världen är 80% aktiva i sociala medier.
WiFi-åtkomst har blivit en del av vårt dagliga liv. Ändå finner vi överväldigande majoritet 76% av oss i positioner där tillgång inte är möjlig, även om åtkomst blockeras av betalningsförfrågningar.
Den 2,5 miljarder människor som vill öppna wifi är att rekrytera 25 miljoner människor som du under de närmaste fyra åren för att gå med i hotspotens öppna hot-wifi-community. Genom att arbeta med oss ​​kan vi skapa fri tillgång, skapa och säkra ett globalt decentraliserat WiFi-hotspot som positivt påverkar hundratals miljoner människors liv.
Hotspotsvärden är densamma som dig när du betalar mobildata, betalar för WiFi-åtkomst i huset eller på jobbet. Forskning har visat att mer än 80% av dem inte använder all data som har betalats. Öppna Wifi sätter pengarna tillbaka i fickan. öppen wifi betalar också dagligen för att använda vissa data för sitt globala nätverk.
Du måste också veta hur du öppnar WIFI WORKSTHEN AV DET Jag läser För att vara en hotspot-värd måste du registrera och ladda ner mobilappen eller begära hem- / affärsroutern från webbplatsen. Det förbises inte eftersom de första 100 000 routrarna är helt gratis, så vad väntar du på?
Då kan du ange hur mycket data du vill bidra med. Applikationen aktiverar mobil hotspot-funktionen på din smarta enhet och "OPP OPEN WIFI" kommer att vara synlig för andra användare som vill komma åt Internet. Du behöver inte oroa dig för att det här systemet är helt säkert för hotspot-värdar och andra användare. och även Systemet var utformat för att fungera med WiFi hemma och i affärer, det är inte särskilt intressant.
När du loggar in kan gästen se "OPP OPEN WIFI", som du kan skriva in via "Splash" -sidan. En stänkskärm med ett inmatningsalternativ är tillgängligt.
När du går in i OPEN WIFI samlar du i samförstånd:
• Namn
• E-postadress
• Med sociala medier
• Kön
• "Opt-In" Marketing
Du behöver inte oroa dig. Systemet är säkert och kommer inte att kunna komma åt olagliga webbplatser som inte behövs. Dessutom uppdateras Blacklist-webbplatsen ständigt av Internet Watch Foundation (IMF).
DU MÅSTE VETA HUR GÖR PENGAR MED ÖPPEN WIFI, och slutsatserna jag har läst är att du bara behöver aktivera din hotspot i 1 timme om dagen för att kvalificera dig för betalningsprocessen. OPEN WIFI betalar dig för varje enhet du använder för det globala nätverket. Målet är att betala dig tillräckligt för att täcka hela eller en del av kostnaderna för dina Internetleverantörer och leverantörer av mobila tjänster.
Då om din önskan gör lite mer, inget problem. OPEN WIFI betalar dig för att läsa nyheter från utvalda sponsorer. Bara berätta för honom hur många meddelanden du vill få varje dag och OPEN WIFI betalar dig för allt du läser. Om du ingår i remissprogrammet kommer OPEN WIFI också att betala dig för alla mediautgivningar mellan dina anhängare och vänner. Vad väntar du på?
Ju mer du kan göra för att sprida ordet, desto mer kan du göra för att hjälpa.
DIN BETALNINGSPROCESS Om du är i betalning kommer du förmodligen att undra hur din betalningsprocess utförs, vilket jag ketahiOPEN WIFI kommer att betala medlemmar av sin gemenskap varje dag med sin OPP-token. 1 token OPP = $ 0.40. Bearbetning och fakturering av betalningar görs via blockchain självuppfyllande smartchain. Varje dag när du delar data, visar sponsrade meddelanden eller postar inlägg etc. kan du även se OPP-tokena som läggs till i ditt konto, var god följa dem.
När du registrerar dig får du en åtkomstkod för OPP Dashboard. I funktionaliteten på instrumentpanelen kan du ange hur du vill arbeta med OPP, hur mycket data du vill dela, hur mycket enheten är, hur många meddelanden du vill läsa och så vidare.
Därefter lagras alla dina OPP-tokens säkert i din elektroniska handväska på instrumentbrädan varje dag. Du kan se tillväxten i ditt saldo. Du kan kontrollera dina inkommande betalningar och detaljer när du mottog dem.
Du kan också ange hur du vill spendera pengarna genom att kreditera ditt konto, skicka pengar till ditt OPP-kreditkort (inget bankkonto krävs) eller lösa in det på kryptomarknaden. Från instrumentpanelen kan du använda OPP-token på samma sätt som du använder pengar varje dag.
OM ICOICO / ITO är ett nytt sätt för företag att samla in pengar. Målet är att höja 40 miljoner dollar från token-försäljningen och ITO (original token-erbjudandet). Dessa medel används för att köpa hårdvara, utveckla teknik och stödaktörer, finansiera den dagliga verksamheten, marknadsföring och personal, bygga ett nätverk av 1 miljon värd WiFi hotspots inom 12 månader kan gå med direktsändningen och 25 miljoner på 4 år, omedelbart.
För token-försäljning kommer 142 miljoner tokens att vara tillgängliga för grundare och investerare, med rabatter som sträcker sig från 50% till 10%, beroende på hur tidigt token-inköp görs.
OPP-token-försäljningsprocessen kommer att innehålla en bonusstruktur som ger incitament till dina aktörer, som börjar med en investerare före försäljning. Nedan följer bonusplanen:
Fas 1 (1 juli - 22 juli): 40%
Fas 2 (23 juli - 29 juli): 35%
Nivå 3 (30 juli - 5 augusti): 30%
  1. Steg (6 augusti - 12 augusti): 25%
  2. Steg (13 augusti - 19 augusti): 20%
  3. Steg (20 augusti - 26 augusti): 15%
    Fas 7 (27 augusti - 2 september): 10%
    Fas 8 (3 september - 9 september): 5%
    Fas 9 (10 september - 14 september) . September): 2,5%
Kanske bara dessa, de recensioner jag gjorde för att hjälpa alla och få dem att gå med i ICO eller Bounty-kampanjen som de värd idag.
Om det finns en defekt i den här översynsinformationen, förlåt mig för din olägenhet när du läser eller söker efter information, men oroa mig inte, jag har lämnat en länk som du kan besöka för att läsa mer om OPP OPEN WIFI-projektet och säkert Få pålitlig information från laget och från grundaren av OPP OPEN WIFI-projektet.
All information finns i detalj på projektets hemsida OPP OPEN WIFI Det finns även länkar till alla sociala nätverk av projektet, genom vilket du får nyheter i detalj och i tid och observera processen med utveckling och etablering av plattformen.
Sök länken nedan för detaljerad information om projektet
Facebook: https://www.facebook.com/OPPopenWiFi
Twitter: https://twitter.com/OPPopenWiFi
webbplats: https://www.oppopenwifi.com/
Test: https://www.oppopenwifi.com/oppwhite20180627 .pdf? t = v6
Medlemstitel: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4738456.0



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment