Översikt över SGame Pro-projektet

Spel och Crypto-valuta är inte en ny kombination och bidrar självklart inte till att tjäna en kryptovaluta. Sålunda är Sgame Pro sålunda inte ett unikt erbjudande. Detta projekt är dock värd att uppmärksamma och studera. SgamePro - utkastet till dagens artikel.

Vilken typ av projekt?

Så i början av artikeln nämndes att denna plattform sammanför två dynamiska områden: spel och blokcheyn. I själva verket är SGamePro aggregat av spel som betalar för vad du spelar. Denna idé av plattformen kan göra den populär.
Det är viktigt att komma ihåg att spelutveckling marknaden är enorm, både när det gäller antalet produkter, samt i ekonomiska termer. Tanken att du bara kan tjäna en krypteringsvaluta medan du spelar är väldigt cool.

Teknisk aspekt av Sgame Pro


Eterium är en plattform som kommer att användas som den viktigaste som projektet kommer att utvecklas. Eterium är en plattform som omedelbart löser problemen med säkerhet, stabilitet och skalbarhet i systemet. Detta räcker för att genomföra detta projekt.
I detta system är även belöningar i spelet förknippade med smarta kontrakt. Också värt att notera att vi inte pratar om några specifika spel, vilket föreslår idén att integrera tredjepartsspel i systemet.
Spelaren kan enkelt tjäna flera tokens när man använder plattformen. Det viktigaste är att spela de rekommenderade spelen. Denna valuta i form av tokens har redan ett allvarligt monetärt värde, så det blir en mycket lätt uppgift att byta ut det till Fiat.
Slutligen är deras symbol - som heter SGM, baserat på ERC20-protokollet, det vill säga det kan lagras i någon Etherium-plånbok, vilket utan tvekan är bekvämt.

Fördelar Sgame Pro

Fördelen med den nya plattformen är det faktum att människor fortfarande kan spela spel som de vill, och ändå belönas med något mer än bara ett roligt spel. Det sätt på vilket du behöver bara ange i appen efter att ha gått plattformen innebär att för att komma igång med plattformen är exceptionellt lätt, så även en nybörjare gamer med liten erfarenhet av blockchain ser att han kan ansluta sig till systemet mycket enkelt.

Finansiell aspekt och ICO


Således, från den finansiella sidan av saken, kan vi se att de bara kommer att köra ICO. Detta i sig är inte ett problem, och det är inte ovanligt, även om det då något påverka projektet. Förenta staterna kan inte heller delta i ICO.

Övriga ICO-data:

Crowd Sale pågår till 9 september.
Under den här tiden planerar företaget att rekrytera från 2 000 000 CHF (programvara) till 6 600 000 CHF (hardcage). På folkmängdsförsäljningen tilldelas 55.000.000 SGM tokens.
Starten av huvudförsäljningen är planerad till den 12 september.
Betalning accepteras i ETH, och det kommer också att bli nödvändigt att genomgå KYC-förfarandet.
Den totala emissionen är 350.000.000 tokens. Mer än hälften kommer att gå till ICO-projektet. Resten kommer att ges till utvecklarna, fördelade i form av bonusar. Ganska bra fördelning.

Den allmänna slutsatsen om Sgame Pro och ICO

I form av en slutsats vill jag notera konceptet för projektet. Det förtjänar verkligen uppmärksamhet, eftersom det inte är lätt att kombinera på en gång 2 dynamiskt utvecklande sfärer i en. Men om de får det på rätt nivå - det blir riktigt coolt. Själva konceptet är populärt och kan locka en viss cirkel av människor.
Men utvecklarna behöver göra för att bevisa att göra kryptovaluta på spel - det är en realitet. Men eftersom de fick det - återstår det att följa.
Officiella Links Pro Sgame:
Website: https://sgamepro.io/
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4452342
Whitepaper: https://sgamepro.io/wp-content/uploads/2018/ 05 / Sgame_Pro-White_Paper-v1.73.pdf
Twitter: https://twitter.com/sgame_official?lang=en
Facebook: https://www.facebook.com/sgamepro.io/
Telegram: https: // t. me / sgamepro
på Reddit: https://www.reddit.com/r/sgamepro/ 
https://text.ru/antiplagiat/5b646062a05be



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment