EVEREST: Klättra till din ekonomiska topp!

EVEREST är ett unikt erbjudande skapat för ekonomisk verksamhet, baserat på ett decentraliserat datalagringssystem. Plattformen använder en ny resurs EverChain för betalningssystem, intern plånbok för att lagra dina besparingar Everwallet, och stänger detta autonom enhet - den interna organisationen av den biometriska användaridentifiering EverID. EVEREST tar hand om sina kunder och erbjuder dem ett komplett utbud av tjänster integrerat i ett komplex.
Everest 01

Varför kan jag använda EVEREST?

  • Online-översättning Fullständig och garanterad validering av medel som skickas till betrodda och betrodda användare.
  • Online överföring med hjälp av ett kort Ett snabbt och bekvämt sätt för banksystem att erbjuda en tjänst till sina insättare i form av pengaröverföring.
  • Mikrofinansieringsorganisationer En global lösning som gör det möjligt för dig att snabbt och bekvämt genomföra mikrolån för ett stort antal användare.
  • Identitetsverifiering Ett grundligt verifieringssystem för varje användare för att säkerställa maximal säkerhet genom att använda biometriska och andra verifieringsmetoder.
  • Online medicinska kort Plattformen ger möjlighet att hantera, övervaka och arkivera all din medicinska data för att spåra det nödvändiga hjälpmedlet till kunden.
  • Arkiv av kadastrala platser På plattformen kan du kombinera all data - plats, storlek, identitetsnummer på webbplatsen så att du kan skicka data till den obligatoriska offentliga tjänsten och fixa webbplatsen till ägaren.
  • Försäkring Samling och undertecknande av dokument, biometriska data för snabb service och tillhandahållande av kundförsäkring.

Vilka problem löser EVEREST?

  1. Utan att kontrollera kundens identitet kan bankerna för närvarande inte ge dig tillgång till dina konton och få ett lån. Ett komplext och oorganiserat system för kundverifiering hindrar utvecklingen av ekonomin som helhet.
  2. Oförmågan att bevisa sin identitet blir ett stort hinder för att säkerställa verkliga mänskliga rättigheter, inom vården eller utbildningssystemet.
  3. Stora institutioner bär stora förluster och kan inte utvecklas i full styrka, eftersom det för tillfället inte finns någon sammanhängande och kontrollerad infrastruktur som är ansvarig för att identifiera användaren.

Huvuduppgifter och mål för projektet

Projektet bygger på fyra grundläggande arbetsprinciper. Allt är riktat och tjänar till att tillhandahålla och på ett tillförlitligt sätt skydda användarens personuppgifter, samtidigt som man behåller fri åtkomst för användaren till hans konto.

Identitetsnätverk

Det är ett kontrollerat och kontrollerande system för att identifiera en användare och lagra viktig information till gagn för hela mänskligheten. Eventuell information om en person kan inte registreras, överföras eller användas av en tredje part utan samtycke från ägaren av informationen.

EverID

En genomtänkt och automatiserad applikation för dina prylar. Det gör det möjligt för kunderna att spela in, lagra, hämta eller uppdatera alla nödvändiga data.

EverWallet

Den unika interna plånboken på plattformen kommer att finnas tillgänglig för projektpartner.

EverChain

Detta är den viktigaste teknologibasen som registrerar alla transaktioner som genomförs på Everest-systemet. Börja med enkla utbytesoperationer före dokumentutbyte, registrerar detta system alla genomförda transaktioner i kedjan Ethereum.

Identitetsnätverk

Identifierare är speciella programtokener, som ansvarar för direkt åtkomst till Identity-plattformen och genomförandet av varje utbyte på plattformen.
Att acceptera betalningar är alltid gratis baserat på plattformen, om du har 1-100 identifierare i din virtuella plånbok.
Som i andra globala system kräver högre nivåer av dataåtkomst alltid en högre andel av identifierare i den virtuella plånboken.
Stora ekonomiska organisationer kontrollerar olika antal identifierare för att få tillgång till ytterligare bonusansökningar.

EVEREST tar bort alla hinder

Det är endast tillgängligt för hela världen, och transaktionsprotokoll ram med inbyggd användarautentiseringssystem. Med tanke på det smidigt system för datalagring, användning av digital data virtuella plånböcker, ledning och kontroll av dokument, kan alla användare i realtid styrka sin identitet och ge dig själv möjlighet att hävda sina ekonomiska och sociala rättigheter!

Officiella resurser av projektet

Hemsida: https://everest.org/
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4756978.0
Telegram: https://t.me/Everestdotorg
Twitter: https://twitter.com/EverestDotOrg
Whitepapper : https://everest.org/wp-content/uploads/2018/08/Everest_whitepaper.pdf




Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment