Bravo - skicka och ta emot betalningar med kryptokonvertering och blockchain

Bravo är en ny programvara som du kan använda för att skicka och ta emot betalningar med krypteringskonverteringar och blockchain-teknik. Genom att skapa en generation som kräver snabba tjänster är Bravo ett av de bästa sätten att göra betalningar på ett säkert, men anonymt sätt.
Vad är Bravo?
Bravo är programvara som redan finns sedan 2015. Först skapades den på den amerikanska marknaden för fast valuta (USD), men företaget bestämde sig för att starta sin egen token och i 2019 kommer en ny uppdatering att göra mjukvaran tillgänglig för användning med blockchain-teknik . BVO-märken kommer att lanseras i det kommande pre-release-myntet som planeras, och de kommer att arbeta på företagets egen plattform.
Hur fungerar Bravo Blockchain lösenordskrypteringsprogram?
Bravo kan användas av rollover industrin, för P2P betalningar och även för handlare som använder mikrotransaktioner eller för skuldavveckling. Det finns många alternativ.
Enligt företagets webbplats är mjukvaran extremt vänlig och snabb att använda, och det är billigt eftersom du bara behöver betala 2% varje gång du använder. Bravo har ett eget API för utvecklare som vill skapa tredjepartsprogram och är säkra för användarna. Planera plattformen för att expandera plattformsmarknaden med hjälp av det befintliga samhället.
Således avser företaget att skapa en stabil gemenskap utöver vad som byggdes under dessa tre år som Bravo arbetar och hjälper sina kunder att flytta pengar runt om i världen.
Bravo ICO detaljer: Den
kommande försäljningen av Bravo tokens har ännu inte angivits, men det publicerades redan att företaget hade 1 000 000 000 BOV-säljare. Fonderna kommer huvudsakligen att användas i mjukvaruutveckling (45%), marknadsföring (20%), reserver (20%), driftskostnader (9%), domstolskostnader (3%) och andra mindre ämnen (3%).
Varje BVO-token kostar $ 0,10 och du kommer att behöva whitewash med Know Your Client and Money Laundering innan du investerar. Det är mycket viktigt att notera att även om företaget är baserat i USA kan amerikanska medborgare inte delta i försäljningen på grund av gällande lagstiftning. Medborgare från Kanada, Singapore och Kina är också förbjudna i ICO.
Team och partners Bravo
Ledarskapet för Bravo-teamet leds av Maria Del Sarmen Luna (medgrundare och vd) och Dr Hector Rodriguez-Luna (medgrundare och chefsdirektör). Andra viktiga medlemmar i teamet är Elmer Morales (CTO), Steven Cornejo (Produktchef) och Vitaly Marusenko (Gemenskapsledare).
Andra viktiga medlemmar är Paul Nguyen (lead blocker architect), Tanmei Shahane (lead unit programmerare), Robert Lunny (CFO) och Adam Swanton (kundstrategidirektör).
Partners Bravo är Techcrunch Macworld, Observer, ABC och Business Magazine Phoenix.
Slutsats Bravo Det
här är som en bra investering om du vill använda tjänsterna i detta företag. Eftersom det här troligen kommer att vara ett verktygstoken är det inte det du köper till försäljning till ett högre pris senare, men för att få rabatter när du använder Bravo-tjänsterna, så är den viktigaste faktorn du bör tänka på att du verkligen är intresserad i de tjänster som erbjuds av detta företag eller inte.
Detaljerad information:

----------------------------
Whitepaper : https://bvo.trybravo.com/BRAVO_Whitepaper_V1.pdf
Website : http://bvo.trybravo.com
Your BitcoinTalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2347786

0 comments:

Post a Comment