Qravity ico recension

Qravity är en decentraliserad marknad som vill ansluta personer med innehållsskapande grupper. Med ett decentraliserat Qravity-nätverk kan personer med utmärkta idéer samla kreativa team tillsammans för att skapa högkvalitativt innehåll. Innehållsskapare kan få royalties när innehållet konsumeras och betalningar på plattformen sker med hjälp av QCO-token.

Qravity ser sig mycket mer än bara en ledig marknad för frilansare och innehållsskapare. I stället anser Qravity sig vara ett fullfjädrad copyright management system och upphandling. Precis som plattformar, som t.ex. Steam, hanterar spelupphovsrätt, strävar Qravity att göra detsamma för annat digitalt innehåll. 

ICO och utvecklingsutsikter

Ramdesignen för Qravity- projektet började i början av 2016. Under denna tid grundades projektbolaget i den österrikiska huvudstaden och organiserade sitt kontor där. För idag har projektet framgångsrikt gått fram till utveckling och bildning och summerar pre-sale of tokens och ger höga bonusar till deltagarna i ICO. Nästa steg i utvecklingen av Qravity- plattformen är tillhandahållandet av en pilotversion för MIPCOM , och i slutet av 2018 kommer plattformen att genomföras fullständigt och Lizzard Maddoxx kommer att lanseras .

Baserat på den föreslagna Qravity färdplanen kan det noteras att plattformens ultimata mål är distribution och marknadsföring av digitala produkter på Lizzard Maddoxx *. Teamet planerar att genomföra sina planer senast december 2019.

Syftet med projektet

  • Involvera utvecklare av digitalt medieinnehåll för att utveckla sina idéer
  • Ge digitala innehållsutvecklare möjlighet att utveckla sina färdigheter
  • Ge skaparna av digitala medier innehåll rätten till de projekt som de gör i Qravity.
 Qravity kommer att använda oföränderliga intellektuella kontrakt för att förenkla trovärdigheten hos en verkligt digitaliserad arbetsekonomi. Plattformen lovar att skydda upphovsrätten och ge rättvis ersättning, genom att använda intellektuella avtal, vilket ger bättre säkerhet för alla som är involverade i Qravity-ekosystemet. 

Projektteamet

 Utvecklarna av plattformen har också specialister som samarbetade och samarbetade med globala företag, till exempel Rockstar Games, Sony DADC och Tectonic Slide.

 

Hur fungerar QCO tokens?

QCO: erna är ERC-827-tokens, som fungerar som transaktionsmiljö för alla transaktioner på Qravity. Qravity betalar royalties i QCO varje gång distributören berövar innehållet eller konsumenten köper eller hyr plattformens innehåll. Modellen liknar befintliga distributions- och strömmande modeller och använder QCO som dess kryptomarginal. Det gör projektet transparent för alla intressenter. Det finns en total bestånd av 1.000 (1.000.000.000) QCO-tokener. 50% av den totala försörjningen går till säljtapen och resterande tokens går till lagmedlemmarna och rådgivarna (22%), reservfonden (14%), token stabilitetsfonden (12%) och samhällsbelöningar (2%)


Qravity har två tokens, inklusive QCO och QPT-tokens. QPT-märken är projektspecifika markörer som spårar ägande av ett projekt. De är handlingar i projektet. De är avsedda enbart för internt bruk och kan inte vara priobreteny.Znachki QPT som innehållsproducenter i utbyte för det arbete de utför för projektet. Innehållsskaparen kan utföra uppgifter i utbyte mot QPT.
Varje gång en kund eller distributör köper innehåll på Qravity, skapare får betalt delvis baserat på mängden QCO QPT, de har tjänat för deras bidrag till en viss proekt.Chem fler uppgifter du har utfört för ett visst projekt, desto mer tjänar du QPT för sitt arbete över detta projekt.

Hur kommer Qravity att fungera?

Qravity kommer att generera intäkter genom att dela ägandet av varje projekt. Samtidigt kommer Qravity erhålla intäkter från konsument köp av digitalt innehåll från plattformen med hjälp av polletter QCO.Eti inköp kan omfatta hyrfilmer, inköp av elektroniska böcker, inköp av videospel och annan digital inköp kontenta.Qravity planerar också att tjäna pengar från distributörer och återförsäljare handlare.

 Företaget planerar att manövrera sin kryptomedel som det föredragna valet för betalningar från företag till företag inom branschen. I Qravity Review jämförs plattformen med Steam: precis som Steam gör betalningar mellan förlag och spelare enklare planerar Qravity att göra detsamma för innehålls- och innehållsköpare med hjälp av QCO-symboler som ett byte.
Mer information om projektet
Hemsida: https://qravity.com/ru/
Facebook: https://www.facebook.com/QravityCom/
Twitter: http://twitter.com/QravityCom
Telegram: http: // t.me/QravityCom
Whitepaper: https://media.qravity.com/media/filer_public/a5/bb/a5bb8ad0-c7f0-4fe2-a84d-52e50e162a3d/qravity_whitepaper_v1-0_public_en.pdf
ANN Ämne: https://bitcointalk.org /index.php ? ämne = # 3913750.msg37585855 msg37585855
Bounty Ämne: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3913815.msg37586137#msg37586137



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment