Foresting Platform

Skogsblandning
Den Team på skog på HQ förra veckan släppte 'version 0.8' av sin Whitepaper för allmänheten. Utgåvan kommer efter månader av revision, uppdateringar, partnerskap, rådgivares insatser och industrikrav.
77-paged-dokumentets utgåva möter också företagets 2Q-tidslinje med aktiviteter som leder till huvudlanseringen senare i 2019.
Den senaste versionen av vitboken innehåller värdefull information som gör det möjligt för potentiella investerare, användare, rådgivare och partners och allmänheten att få en förstående förståelse av skogsverksamhetens tjänster. Det finns djupare insikter som har kommunicerats på ett tydligt språk för att alla ska läsa igenom innan de engagerar sig i våra fördesignade Tokens-erbjudanden.
Skogsbrukets vitbok finns i 7 kapitel med en ansvarsfriskrivning och användbara referenser.
Här är några av höjdpunkterna i den omfattande Whitepaper v.0.8
  1. En kort historia av social media revolutionen
  2. Revised Foresting Network Services i 3 huvudmodeller; Foresting Platform ( med smart UI / UX-design ), Foresting Digital Bank ( integrerad finansiell tjänst för innehållsskapare ) och Foresting Lab ( ett stödjande samhälle av innehållsskapare) .
  3. Förklarbart belöningssystem för skogsnätverket för innehållsskapare; inklusive de typer av kryptokurvor och utbyten som skulle drivas samt blockchain-tekniken.
  4. Skogstoken kallad PTON. Dess värdemodell, användnings- och betalningssystem har tydligt skisserats.
  5. Alla tekniska överväganden från Skogsverket. Det inkluderar teknisk arkitektur, API, Säkerhet och protokoll.
  6. Slutligen, PTON Issuance planen. Planer för att utfärda PTON-tokenar, totalt belopp som förväntas utfärdas och tokendistributionen som kulminerar i ICO-lanseringen.
DISCLAIMER är mycket viktigt att notera också.

Whitepaper kan laddas ner här: FORESTING WHITEPAPER .




Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment