Om projektet [NAYA] ENGINEER.AI

Image result for engineer ai logo
Om projektet
Engineer.ai är ett blockchain och AI-driven ekosystem som hjälper alla att skapa skräddarsydd programvara, snabbare, mer kostnadseffektiv och med en högre framgång än den nuvarande konsultmodellen.
Engineer.ai är en sömlös AI-driven plattform som gör det möjligt för alla att bygga skräddarsydd programvara, precis som de föreställde sig. Den användarorienterade projektbyggaren tar bort gapet mellan förväntan och verkligheten och tar bort det förtroende som för närvarande störa industrin.
Problemet
Föråldrat leveransprocess & bruten förtroende
Antalet småföretag som skapar skräddarsydd programvara är högre än någonsin. Men outsourcing mjukvaruutveckling har bara en framgångsgrad på 9%, med tre huvudrisker:
1 Tid och kostnad
De flesta kunder kan inte beskriva specifikationerna för deras produkt. Detta leder till veckor och månader som beskriver vad som förväntas och ökar kostnaderna utan insyn.
2 Leverans tvivel
Utvecklare är tvungna att arbeta med svaga eller vaga specifikationer, vilket minskar deras förmåga att leverera ett projekt, vilket leder till omförhandlingsrisker och höga felaktigheter.
3 Betalningskonflikter
Vaga projektspecifikationer leder till betalningskonflikter. Leverantörer oroar sig för att de inte kommer att få exakta betalningar och kunderna räddar eskalerande kostnader för att uppfylla sina ursprungliga planer.
lösning
Transparenta transaktioner och optimerade processer
Engineer.aI är ett blockchain och AI-driven ekosystem som hjälper alla att skapa skräddarsydd programvara, snabbare, mer kostnadseffektiv och med högre framgång än den nuvarande konsultmodellen.
1 Snabbare och smidigare
Skapare behöver inte någon teknisk kunskap för att förverkliga sina projekt. AI kommer att matcha deras idé med lämpliga komponenter och utvecklingsgrupper
2 Strömlinjad och garanterad
Duplikat arbete elimineras, eftersom befintliga komponenter används, snarare än ombyggda. Kostnaderna reduceras och tidsfristerna förkortas, vilket gör att mer fokus på skräddarsydda element är möjligt.
3 Hanterad och betrodd
Varje steg hanteras av smart kontrakt som tar bort betalningsrisker och säkerställer i tid, vid budgetleverans.
Ekosystem
Projektbyggnad, hantering och distribuerade betalningar hanteras av vårt ekosystem
1 Klienter använder dra och släpp gränssnittet för att skapa sin idé. De betalar en veckovis deposition av NAYA-tokens för att påbörja arbetet.
2 AI väljer komponenter från befintliga byggstenar för att bygga projektet.
3 Scorerade och verifierade leveransinteressenter tilldelas byggarkort med detaljer på atomnivå.
4 Flera oberoende stakade partners verifierar leveranserna.
5 Framgångsrika projekt kommer automatiskt att släppa ut escrowed funds via blockchain smart kontrakt.
6 Hosting och underhåll hanteras av AI & Cloud ops kostar automatiskt arbitraged.
NAYA-token: en distribuerad plattform för förtroende
För att undanröja behovet av förtroende byggde Engineer.ai ett utvecklingsekosystem baserat på ERC-20 verktygstoken. NAYA-token är effektivt en digital escrow-tjänst. Betalningar för utvecklingsarbete låses upp i smarta kontrakt tills leveransen har verifierats av flera oberoende källor.
Istället för att öka förtroendet mellan parter, kommer Engineer.ai helt och hållet att ta bort behovet av förtroende. Förväntningarna kommer att vara tydliga, och det kommer att finnas ekonomiska incitament för att möta alla milstolpar och projektförväntningar.
Tokenized utvecklaren poäng säkerställer den bästa kvaliteten på arbetet och matchar de mest skickliga arbetarna till specifika projekt.
En veckovis deposition av NAYA-tokens garanterar att bidragsgivare får betalning för framgångsrikt arbete och den oföränderliga ledaren av blockchain kan utan tvekan visa förmånsägande och kodhistorik.
Vårt kodkod är den sista nyckeln till vårt ekosystem, eftersom det förhindrar dubbelt arbete. Klienter kan lita på att deras projekt byggs utan att slösa tid och resurser bygga komponenter som redan existerar, till exempel Facebook-inloggning eller mer komplicerade element som betalnings gateways eller sökbara databaser.
NAYA-token säkerställer att den ursprungliga utvecklaren erhåller licensavgiften för dessa komponenter, vilket skapar ett rättvist och effektivare ekosystem för projektutveckling.
Token Sale
Utvecklingsgruppen Engineer.ai är väl etablerad och erfaren med en beprövad sändningsrekord.
Initialt mål på $ 20M
3M Seed Round
$ 17M pre-sales


För mer information, kolla nedan:
Webbplats: https://token.engineer.ai/
Whitepaper: https://s3.ap-south-1.amazonaws.com/engineer.ai-demo/Whitepaper+-+Engineer.ai+v4.01.pdf
ANN-ämne: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5006742
Reddit: https://www.reddit.com/r/EAIToken/
Facebook: http://www.facebook.com/engineeringai
Twitter: https://twitter.com/engineeringai
Telegram: https://t.me/eaitoken



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment