SportsFix (SFT) är ett digitalt sportekosystem baserat på Blockchain-teknik

0_q1Ql2tPIdJAUVE01.jpg
SportsFix är en mobilitetsinriktad strömmande plattform för sportfans i ASEAN-regionen. Vår plattform erbjuder lokalt, regionalt och internationellt populärt sportinnehåll. SportsFix har huvudkontor i Kuala Lumpur, Malaysia. SportsFix ägs av SF Media Holdings Sdn Bhd, ett dotterbolag till TSA (Total Sports Asia), världens ledande sportinnehållsföretag.
SportsFix är ett ekosystem av digitalt sportinnehåll baserat på Blockchain-teknik; Separationen och decentraliseringen av sportmediernas rättigheter gör att du kan investera rättigheter till mikroinnehåll, ge tillit och konsistens genom SF Tokens (SFT) och intelligenta nätverkskontrakt. Ethereum.
SportsFix kombinerar Netflix-plattformens kraft med en blockchain för att omvandla världens mest kraftfulla innehåll - SPORTS. SF är ett decentraliserat sportmediasekosystem som helt förändrar hur fans ansluter och interagerar med sportinnehåll. Med hjälp av SportsFix Tokens (SFT) tokens kan fans gå med och gå med i sina favoritturneringar och klubbar i en autonom ekonomi med alla smarta erbjudanden. Blockchain-tekniken stöds.
Tänk dig att kombinera kraften i Netflix-plattformen med Blockchain-tekniken kommer att förändra det mäktigaste innehållet i världen - SPORTS. Detta är SportsFix (SF) för dig. SF är ett decentraliserat sportmediasekosystem som helt förändrar hur fans ansluter och interagerar med sportinnehåll.
I nuvarande skede är SF ett snabbt utvecklande företag i Asien, som varje vecka sänder lokala och internationella sportevenemang till miljontals fans och blir en av de mest värdefulla videoplattformarna. i detta distrikt. I nästa steg kommer SF att släppa SportsFix (SFT) token, vilket tillåter fans att gå med och gå med i sina favoritturneringar och klubbar i en autonom ekonomi med alla numrerade intellektuella kontraktsöverföringar som stöds av blockchain-tekniken.
SF är ett revolutionerande digitalt innehållsekosystem baserat på Blockchain-teknik; Separationen och decentraliseringen av sportmediernas rättigheter gör att du kan investera rättigheter till mikroinnehåll, ge tillit och konsistens genom SF Tokens (SFT) och intelligenta nätverkskontrakt. Ethereum.
SF vill expandera sina tjänster i tre faser. I detta skede har SF Media Holdings blivit den snabbt växande OTT-verksamheten i Asien, värd för inhemska och internationella sportevenemang för miljontals fans varje vecka under vägen. Den mest värdefulla onlinevideoplattformen i Asien i regionen.
I andra etappen - från och med publiceringen av SFT-SF, kan fans gå med i sina favoritturneringar och klubbar, med SFT, som ett sätt att betala fynd. kopplad till innehållet i blockchain. I tredje etappen planerar SF att släppa ett säkerhetsnamn för fans av faktiskt ägande av innehåll och ekonomi - en fläkt som hade en liten del av laget. Spara dem - och betala utdelning i form av SFT.
tekniskt skydd, fullständig insyn i bokföringsböcker och den hierarkiska karaktären av Ethereum-kartan, baserat på blockbuster, kommer att göra det möjligt för sportälskare över hela världen att delta i uppkomsten av ett unikt ekosystem. nätverk för sportinnehåll. Det här tekniska dokumentet innehåller inte eller utvärderar inte det tredje steget, vilket kommer att äga rum tidigt 2019.
Bränslet som driver plattformen och ekosystemet. SportFix sportstadion är SF-kod (som är Token SportsFix), en intelligent kompatibel med ERC20-märket inbyggt block-chain Ethereum.
SFT är ett verktygstoken som är utformat för att ansluta fans, klubbar och sponsorer i ett ömsesidigt fördelaktigt förhållande som fokuserar på användningen av live-spelinnehåll på Digital Stadium. Digital och SportsFix.
SportFix-kortet används på Digital Stadium. SportsFix-märken hålls av våra viktigaste intressenter: fans, klubbar och sponsorer. Om du är en fläkt kan du få kartor och få tillgång till digitala arenor från klubbar och sponsorer för att njuta av ditt favorits live spelinnehåll. Klubben kan spendera ett kort för att ge dig priser. Sponsorer kan använda kortet för att belöna fans för att delta i sponsrade arenor och innehåll. SFT kommer att säljas på börsen i utbyte mot andra elektroniska valutor.
Vad är nivån på den digitala stadion?
Digitala stadioner skapas i etapper för att främja samhället och främja tillväxten. När gemenskapen av digitala stadioner växer, låses fler funktioner för att skapa en bättre uppfattning för fans.
Digital Stadium är nästa generations OTT-plattform, som stöds av en symbolisk ekonomi som tillåter sportfansörer att kommunicera djupt med klubbarna och sponsorerna som de spårar och delas ut genom SportsFix-kortet.
Privatförsäljningen börjar från 1 juni till 30 juni, och regeringens försäljning börjar från juli till augusti 2018. Kostnaden för den unika SportsFix-token är $ 10.
Blockchain är en digital, decentraliserad, permanent digital ledare som stöder transaktioner med elektroniska pengar. Elektroniska pengar är en digital valuta som använder krypteringsmetoder för att reglera skapandet av monetära enheter och verifiera överföringen av medel utanför centralbanken.
Med ICO kommer SF att förbättra användarupplevelsen för OTT-plattformen. Fläktar kommer att kunna delta och engagera med medfläktar, ligor och favoritklubbar när de använder SFT som betalningsmedel över plattformar.
Slutligen, även om det inte ingår i detta vitbok, planerar SF att utfärda säkerhetsbuntar, vilket senare ger fansen bråkdel och innehållsbrottslig äganderätt till ekonomin - fansen har en liten del av sitt "lag" - och utdelningar betalas i form av SFT. Säkerhetstokeneknik, full insyn i huvudboken och den decentraliserade naturen av tokens baserade på Ethereum blockchain gör det möjligt för idrottsfans över hela världen att delta i uppkomsten av ett revolutionerande ekosystem för sportinnehåll.
SAMMANFATTNING AV TOKEN FUNKTION I EKOSYSTEMET
TOKENS VIL VARA SPORTSFIX
  1. Kostnaden för direkta innehåll erbjudanden för visning.
  2. Kostnaden för en DSP-prenumeration för att titta på levande innehåll.
  3. Kostnaden för inköp av fraktionerad sportinnehåll (Användare som köper enskilda delar från ett spel).
  4. Digital stadion tillverkning och underhållskostnader.
  5. Digital Stadium extra kostnad - lagring, användarhuvuden etc.
  6. Marknadskostnaden för DS.
TOKENS LÅS / ANVÄNDAS FÖR EKOSYSTEM
  • Token är garanterade att låsa upp innehållet, vilket är låst tills det minsta tillåtna medlen är uppnådd inom den tidsperiod som anges för innehåll som ska köpas av innehållsleverantören.
  • Denna process ger användarna en bild av rättigheter som kan vara synligt transparenta i blockchain ledger publik.
  • Underlåtenhet att uppnå den nivå av medel som krävs för att låsa upp vissa innehållsresultat för att returnera SFT-medel till garant (via smart kontrakt).
TOKENS KOMMER FRÅN SPORTSFIX TILL UTOMHUS EKOSYSTEM
  • Bygga relationer med klubbar, lag, ligor för förvärv och användargåvor (Tracks Day Games)
  • Distribueras till plattformsanvändare genom engagemang, innehållsskapande, marknadsföring.
  • SFT distribueras till Digital Stadium deltagare för framgångsrik topplista, postkvalitet, engagemang.
  • SFT belönas till klubbar som ger sina egna tokens i Token SportsFix-systemet
TOKEN INFORMATION
Metriska Token
  • Metrisk Token: SFT
  • Token Publicerad: 800.000.000
  • Pristoken (USD): 0,10
  • Varaktighet före försäljning: 4-8 veckor
  • Det totala antalet SFT som såldes var: 440,000,000
  • Förhandlingsrabatt: 30-50%
  • Minsta gräns: ($) 2.000.000
  • Maxgräns: ($) 37,200,000
  • Mjukt lock: USD 2 miljoner (blockchain-teknikintegration)
  • Hård keps: USD 32 miljoner (innehåll för innehåll i sportmaterial för premium-innehålls opportunistiska, t.ex. World FIFA Cup, OS, etc.)
  • Milstolpe: USD 13,2 miljoner (ASEAN-expansion, mer premiuminnehåll, DS-ekonomisk tillväxt)
TOKEN SALES & UTILIZATION
Totalt kommer 800,00.000 tokens att utfärdas, och kommer att fördelas i följande förhållanden:
✅55% Säljs
✅13% Distribueras till SportsFix-teamet
✅9% Distribueras till SportsFix Advisors
✅5% Sports Club Tokens
✅3% Bounty Program
✅15% Behålls av SportsFix i ett "Network Reserve Vault
TEAMENS PLANER
SportsFix strävar efter att expandera sina erbjudanden i tre steg. I nuvarande skede är SF Media Holdings redan en snabbväxande OTT-verksamhet i Asien, som varje vecka sänder lokala och internationella sportevenemang till miljontals användare och blir en av de mest värdefulla videostreamingsplattformarna i regionen.
I den andra fasen, som börjar med publicering av innehåll, tillåter plattformen fans att delta och interagera med sina favoritligaer och klubbar med hjälp av SportsFix som betalningsmetod för transaktioner relaterade till innehåll på blockchain. I tredje fasen planerar SF att släppa ett säkerhetstoken som ger fansen äganderätten till defactofansens innehåll och ekonomifaktion, som har en liten del av sitt "team" - och utdelningarna betalas i form av SFT.
Om du är nöjd med den här informationen kan du också besöka den officiella hemsidan och få de senaste nyheterna i sociala medier nedan:
WEBSITE: https://www.sportsfix.io/
WHITE BOOK: https://www.sportsfix.io/image/wp.pdf
TWITTER: https://twitter.com/sportsfix_io
FACEBOOK: https: //www.facebook .com / sportsfix.io /
TELEGRAM: https://t.me/SFICO
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4380637.msg39045279#msg39045279
MEDIUM: https://medium.com/@ sportsfix /


Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment