ORBIS ICO Review

Hej vänner, idag kommer vi att analysera ett nytt blockchain-projekt som heter Orbis.
Idag arbetar de flesta banker och andra finansiella organisationer inte med kryptokurser, och ofta om en person behöver köpa eller sälja kryptocurrency för Fiat eller göra en investering i kryptokurrency, blir detta ett verkligt problem, du måste använda tjänster från tvivelaktiga utbyte på Internet kunden otillräckligt stor provision för utbytesverksamhet, och i värsta fall stjäla bara dina pengar. Praktiskt taget var som helst i världen finns det inga tjänster som möjliggör användningen av finansiella transaktioner mellan Fiat och Cryptocurrencies, så Orbis-utvecklarna har hittat ett sätt att fylla detta tomrum genom att skapa Orbis Money Transfer-systemet.

Orbis-systemet är en decentraliserad peer-to-peer blockchain för lagring och handel med två typer av kryptokurrency, som kan användas för att lagra, investera och handla finansiella resurser, medan alla finansiella transaktioner som görs via Orbis-systemet är gratis. För att överföra pengar till en annan plånbok, till börsen, för att använda dem för att betala för en produkt eller tjänst behöver vi inte någon "gas" eller den så kallade "Bandwidth" som krävs för de flesta andra krypteringstransaktioner och vid uttag av pengar. Användare kan hantera sina plånböcker med hjälp av NFC Mobile-applikationen, utvecklad i både skrivbords- och mobilversioner, eller genom ett av Orbis globala öppna kontor.

Utvecklare har skapat en flexibel uppsättning verktyg för sina kunder, med hjälp av vilka de kan använda den femte generationen stabil och säker blockchain som kan skapa en synergistisk effekt och snabbt anpassa sig till kundens specifika behov, vilket ger mer ekonomiska, snabba och billiga transaktioner som gör att du kan hantera dina finansiella tillgångar. var som helst i världen.
Orbis Solutions har redan uttryckt sina ambitioner att öppna fysiska grenar runt om i världen. Dessa filialer kommer att vara kontor eller representationskontor, de kommer att driva bankomater och cryptomattes för självbetjäning, som är anslutna till Orbis-systemet i realtid. Hanteringen av hela systemet kommer att utföras automatiskt och övervakas av det inbyggda BB-systemet. Brancher kommer att kunna erbjuda olika finansiella tjänster till allmänheten (inklusive utbyte av kryptocurrency för Fiat och back), samt betalning för inköp, kontantinkomster, finansiella transaktioner, inklusive internationella. Alla dessa avdelningar kommer att fungera utan mänsklig delaktighet. Det är inte nödvändigt med deltagande av chefer och andra arbetstagare i dem och planeras inte för att undvika eventuell korruption, bedrägeri och problem med den mänskliga faktorn.
När man skapade ett projekt har man särskilt uppmärksammat ett antal av följande problem:
Den moderna finanssektorn idag hanteras av giriga banker och lika giriga finansiella företag som kontrollerar alla finansiella flöden, arbetar inte öppet och deras arbetssätt är nästan alltid korrupta och anpassade till vinst för sig själva och inte för kunden.
Dessutom tvingar komplexiteten och besvärliga byråkratin i de befintliga finansiella systemen oss att anställa ett stort antal specialister. Alla dessa specialister behöver betala en lön för att minska kostnaderna för finansiella tjänster. Orbis Solutions har skapat denna plattform som har många fördelar jämfört med traditionella finansiella instrument.
Fördelar :
Orbis Token (ORBS) kommer att säljas och köpas till ett fast pris, därför är det nödvändigt för finansiella transaktioner som inte medger risk för att valutakursen sjunker.
Orbis Investment Token (ORBSi) har utformats och utvecklats speciellt för handel och handel med krypteringsutbyten.
Kunderna kommer enkelt och snabbt att ändra dessa mynt en till en annan och ta vinst från att handla ORBSi-mynt till ORBS-mynt och hantera sina plånböcker med hjälp av stationära och mobila Orbis-applikationer, samt framtida självbetjäningskontor runt om i världen.
Eftersom kontoren kommer att bli helt automatiserad - det innebär att kundservice i dem kommer att utföras dygnet runt.


Mynt: ORBS, ORBSi
Kostnad för mynt: $ 0.50
Totala mynt utgivna: 80.000.000 ORBS
Mjukt lock: $ 500.000
Valutan accepteras för betalning: ETH, BTC, EUR, USD
Myntfördelning :
Rådgivare, konsulter - 20%
Affiliate och hänvisningskampanjer - 8%
Till salu - 62%
Utvecklingslag - 10%

Projektgruppen har kommit fram till en enkel och elegant lösning på de viktigaste problemen som människor möter när de handlar med kryptokurvor. Produkten som skapats av teamet är en snabb, billig och säker tjänst för att arbeta med kryptokurrency tillgångar och fiat pengar i självbetjäningsläge runt om i världen.
Jag ber att uppmärksamma potentiella investerare på att även om ICO inte samlar in det nödvändiga beloppet kommer alla fonder att returneras till investerare till sista öre enligt utvecklarna.
Trots alltför stora ambitioner som jag ser det (och de är riktigt stora lovade laget i slutet av decenniet att ge tillgång till sina tjänster till 3 miljoner människor i Latinamerika, Asien och Afrika, inklusive de som av någon anledning inte kan använda tjänsterna från traditionella banker Projektet är ganska genomförbart, för nu finns det väldigt få liknande tjänster på marknaden och de är definitivt mycket efterfrågade av befolkningen.
Laget lovar också att utfärda och låna ut till kunder som inte har bankprodukter ett betalkort som kan användas vid varje bankomat, vilket indikerar allvaret av avsikter - avtal med internationella transaktionssystem är dyra och med vilka de inte går in.

Officiell sida: https://orbistransfer.com
Vitbok: https://orbistransfer.com/downloads/Orbis-White-Paper-2.pdf
Telegramkanal: https://t.me/orbisgroup
Twitter: https://twitter.com/OrbisToken


Facebook: https://facebook.com/orbistoken



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment