DESICO - världens första plattform


DESICO är den första plattformen i världen som utfärdar, köper och säljer säkerhetsbuller i enlighet med lagen. Ekosystemet kommer att störa den globala riskkapitalmarknaden på 155 miljarder dollar. USA genom att införa säkerhetschips genom en blockkrets.
DESICO-ekosystemet kommer att innehålla en crowdfunding-plattform som skapats för att utfärda säkerhetsbuntar och utbyten som säkerställer likviditeten hos säkerhetsbuller som släpptes genom DESICO från dag ett. DESICO kommer också att ha ett betalningssystem enligt europeiska licenser för elektroniska pengar. Det innebär att de kommer att kunna ge ICO ett IBAN-konto den första dagen som registrerats på DESICO-plattformen.
HUR ARBETAR DESICO?
Huvudkomponenten i ekosystemet DESICO
Crowdfunding plattform
DESICO kommer att hantera en global, EU-baserad plattform som kommer att ge medel för att skapa en helt möjlig ICO för företag och köpare-markörer att köpa och köpa dessa tokens.
Etablerade utbyte

DESICO kommer att förvalta en fullt reglerad börs. Detta kommer att ge en säkerhetstoken med likviditet omedelbart efter att ICO har lyckats slutföra på DESICO-plattformen.
DESICO-användare kommer att kunna hantera en kryptografisk och fiat-resurs på plattformen. De kommer också att ha möjlighet att byta sina krypteringsvaluta i fiduciär valuta i utbyte mot DESICO.
DESICO kommer att fullfölja sin verksamhet i nuvarande företag om deltagande och juridisk finansiering av Republiken Litauen, Europeiska unionen och länderna i den europeiska zonen.
DESICO-gruppen kommer att bestå av förläggare, investerare och krypteringsfläktar, samt tjänsteleverantörer relaterade till ICO.

Varför är blockkedjan viktig för DESICO?

Bekräfta effekten
Blockchain gör det möjligt för DESICO att implementera huvudskydd. Detta kommer att ge ett antal fördelar till de globala finansmarknaderna, i synnerhet eliminering av mellanhänder som behöver betala för sina tjänster.
Skapa en decentraliserad plattform baserad på ett intelligent kontrakt
Användningen av intellektuella avtal kommer att göra det möjligt att helt decentralisera DESICO-plattformen och dess tjänster. Genom intelligenta kontrakt kommer olika tjänsteleverantörer och medlemmar i DESICO-samhället att kunna erbjuda sina tjänster i DESICO-ekosystemet och kommunicera direkt med ICO.
Allmän Ledge distribuerad
DESICO kommer att skapa en effektiv och helt transparent plattform på vilken transaktionsnivådata på blocknivå kommer att lagras. DESICO planerar också att använda sidokedjor för att underlätta och registrera alla transaktioner i samband med försäljning och inköp av säkerhetstoken.
Token Information
ID DESI
Ethereum Platform
Typ ERC20
Pris i ICO 1 DESI = 0,08 USD
Tokens till salu 410 000 000
Investeringsinformation
Acceptera ETH
distribuerad i ICO 51%
Mjukt omslag ** 3.500.000 USD ****
Cap ** 32.000.000 USD
Toner DESICO
DESICOs ekosystemfunktionalitet kommer att baseras på DESI-token. DESI-ikonen kommer att ha två huvudmål:
Betalningsmetoder i DESICO-ekosystemet
ICO: er som vill frigöra säkerhetsbuntar via DESICO-plattformen måste skicka ett visst antal DESI-symboler till plattformen som en avgift för plattformen. En investerare kan få ett nyligen utfärdat säkerhetsnamn genom att betala en DESI-token. Externa experter och medlemmar i samhället kommer att få DESI-symboler i utbyte mot deras tjänster.
Ägare av DESI-tokens kommer att beviljas ensamrätt till DESICO-plattformen. Detta inkluderar pre-access och bonusar, till exempel valar, samtidigt som du säkerställer säkerheten för token och undantag från DESICO-transaktionsavgiften.
Symbolisk ekonomi
Leveransen av DESI-token kommer att fastställas. Alla DESI-symboler kommer att skapas samtidigt under fokus för DESICO-markören. På grund av deras begränsade utbud ökar antalet DESICO-symboler i omlopp, eftersom efterfrågan ökar.

ICO-volymprognos på DESICO-plattformen
När DESICO-plattformen utvecklas, kommer den här plattformen att uppmuntra fler startmöjligheter för att köpa DESI-tokens för användning på plattformar.

Den förväntade transaktionsvolymen på DESICO Exchange
Som DESICO utvecklas kommer fler tokens att noteras på börsen, och handelsaktiviteten ökar för att öka efterfrågan på DESICO-tokens.
Tokenfördelning
DESICO kommer att sälja 51% av det totala antalet symboliska försörjningar i alla skeden av crowdsale turneringen. DESI-rubriker kommer att brännas. Märket som tilldelats laget kommer att ha en lockoutperiod på 12 månader.

Vägkarta
2015 Q3
DESICO kärngrupp skapar en p2p låneplattform. Viktiga funktioner: handel i realtid, automatiserade investeringar, sekundärmarknad, användarvänligt gränssnitt
2017 Q1
DESICO kärnteam lanserar crowdfunding plattform för företag
2017 Q3
Det huvudsakliga DESICO-laget får en licens för elektroniska pengar
2018 Q2 / Q3
DESICO Tokensale
2018 Q2
Träna utvecklingslaget. Främja plattformen bland blockchain community
2018 Q1
DESICO Core Group - blir medlem i ICO: s utvecklingsförordning som inrättades av Republiken Litauens finansministerium
2019 Q2
Launch ICO Security Platform - Beta
2019 Q3
Starta betalningssystem för krypto / fiat
2019 Q4
Starta integrerad utbyte.
Öppningskontor i Amsterdam och Berlin
2020 Q4
Launch of ICO Security Platform - full version
Team



konsult

För mer information, besök:
Website: https://www.desico.io/
vitbok https://www.desico.io/docs/Whitepaper_240518_v2.pdf
Twitter: https://twitter.com/ desico_io
Facebook: https://www.facebook.com/desico.io/
Telegram: https://t.me/desicochat



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment