Granska ico ICOVO (OVO)

Image result for icovo logo
1. Vad är ICOVO:
ICOVO är världens första och enda ICO-plattform som kan aktualisera friska ICOs. Kärnan i sin tjänst är DAICOVOs smarta kontrakt, som bygger på konceptet DAICO, som förespråkades av grundare av Ethereum Vitalik Buterin i januari 2018. Varje lands regering går vidare med reglering för att skapa en hälsosam miljö för ICO: er, men det här är svårt att uppnå för gränslösa ICO som endast använder centraliserad reglering. Vi kommer att lösa bedrägeri och minska projektmotivation - de problem som ICOs upplever - genom det decentraliserade tillvägagångssättet från DAICO.
2. Om ICOVO:
ICOVO är världens första och enda ICO-plattform som kan aktualisera friska ICOs. Kärnan i sin tjänst är DAICOVOs smarta kontrakt, som bygger på konceptet DAICO, som förespråkades av grundare av Ethereum Vitalik Buterin i januari 2018.
Varje lands regering går vidare med reglering för att skapa en hälsosam miljö för ICO: er, men det här är svårt att uppnå för gränslösa ICO som endast använder centraliserad reglering.
Vi kommer att lösa bedrägeri och minska projektmotivation - de problem som ICOs upplever - genom det decentraliserade tillvägagångssättet från DAICO.
Med uppgiften att få alla ICOs att använda DAICO kommer vi att utveckla och öppna källan DAICOVO, vilket är anpassat till tanken bakom DAICO.
Dessutom kommer vi att utfärda OVO-tokens, som kommer att specialiseras som valuta för upphandling av ICO-investeringar.
Ethereum, som har ett högt distributionsbelopp och är universellt, används för närvarande som huvudvaluta för upphandling, men vi kommer att ge fördelar för ICO-investerare för att använda OVO för att delta i projekt på ICOVO-plattformen.
DAICOVO är ett ramverk för ICO: er som implementerar konceptet DAICO. DAICOVO stöder fondförvaltning med hjälp av DAICOVO-modellen, förutom de funktioner som krävs av ICO-projektstiftare som att utfärda, sälja och hantera unika tokens.
3. Serviceöversikt och organisation:
2.png
ICOVO är världens första och enda ICO-plattform som kan aktualisera hälsosamma ICO. Kärnan i sin tjänst är DAICOVOs smarta kontrakt, som bygger på konceptet DAICO, som förespråkades av grundare av Ethereum Vitalik Buterin i januari 2018.
Varje lands regering går vidare med reglering för att skapa en hälsosam miljö för ICO: er, men det här är svårt att uppnå för gränslösa ICO som endast använder centraliserad reglering.
Vi kommer att lösa bedrägeri och minska projektmotivation - de problem som ICOs upplever - genom det decentraliserade tillvägagångssättet från DAICO.
Med uppgiften att få alla ICOs att använda DAICO kommer vi att utveckla och öppna källan DAICOVO, vilket är anpassat till tanken bakom DAICO.
Dessutom kommer vi att utfärda OVO-tokens, som kommer att specialiseras som valuta för upphandling av ICO-investeringar.
Ethereum, som har ett högt distributionsbelopp och är universellt, används för närvarande som huvudvaluta för upphandling, men vi kommer att ge fördelar för ICO-investerare för att använda OVO för att delta i projekt på ICOVO-plattformen.
OVO är världens enda token som är specialiserat på ICO-fondinköp. Dess värde ökar ju mer ljud ICO: erna genomförs på ICOVO-plattformen, så OVO kommer att fungera som en symbol och index för hälsan för ICO-miljön.
Förutom att skapa en hälsosam ICO-miljö med DAICOVO och OVO som kärna, har ICOVO som uppgift att utöka intervallet av ICO-investerare och ICO-marknaden själv. ICOVO kommer att lösa problem genom att eliminera hinder för processen att delta i ICO så att alla enkelt kan delta. De kommer att lösas genom att tillhandahålla ICOVO App (iOS / Android), som integrerar världens enda plånbok optimerad för ICOs och ICOVO Web, vilket ökar användbarheten när de deltar i ICOs via persondatorer.
Genom tillhandahållandet av sina fyra tjänster kommer DAICOVO, OVO, ICOVO App och ICOVO Web-ICOVO att bygga ett ekosystem för pålitliga blockchainrelaterade nystarter.
- DAICOVO: Smarta kontrakt för genomförande av DAICO-modellen:
Förutom de funktioner som krävs av ICO-projektstiftare som att utfärda, sälja och hantera unika tokens, erbjuder DAICOVO smarta avtal optimerade för ICO: er som antar DAICO-modellen. För ICO-projektstiftare som använder DAICOVO för att göra deras ICO på ICOVO Web, är alla nödvändiga arbeten, inklusive token-design, parametrar för DAICOVO, kompilering och implementering gratis. Vi planerar att släppa DAICOVO som öppen källkod.
4.png
Den 6 januari 2018 föreslogs en grundare av grundare Vitalik Buterin i Ethereum, en DAICO är en modell som använder decentraliserade metoder för att förhindra planerare att oärligt använda medel som tagits upp via en ICO. I ICO: er som använder tokens som överensstämmer med ERC20-standarden används smarta kontrakt för att begränsa hur mycket pengar som tas upp som projektets grundare kan dra sig tillbaka per tidsenhet, och om projektet avbryts av vilken anledning som helst, kan de återstående fonderna återlämnas till ICO-investerare om konsensus uppnås.
- COVO App: En smartphoneapp med en plånbok som är optimerad för ICO: er:
5.PNG
ICOVOs iOS / Android har en multi-token multi-konto plånbok som är kompatibel med ETH och ERC20 tokens baserat på den säkra privata plånboken, Wallet-format med syftet att förbättra säkerheten genom att lagra den privata nyckeln endast i den mobila enheten som inte är online, vilket har varit släppt och används redan av många, Tachyon, som utvecklats från början av vår CTO Nishimura.
ICOVO App har enstopslösningen för investerare och projektstiftare. Projektets grundare behöver inte utveckla det längre.
ICOVO App har även dashboardfunktioner, KYC / AML, Whitelist-registrering, Whitepaper viewer, ICO-projektlista integrerad med ICOVO Web and Photo ID-uppladdare.
Dessutom finns det DAICOVO användargränssnitt och har gränssnittet för Decentralized Exchange (DEX) där användare kan handla sina tokens.
- ICOVO Web:En ICO-lista med grundligt ICO-investerarskydd:
ICOVO Web är en webbplats för ICO-projektstiftare för att lista sina ICOs för investerare. Det skyddar grundligt ICO-investerare och listar endast ICO-projekt som uppfyller ICOVO-krav. Kriterierna för notering på ICOVO är utnyttjandet av DAICOVO, planerare KYC / AML enligt ICOVOs krav och upplysningar om projektets framsteg.
Den största funktionen är whitepaper versioning med hjälp av IPFS. Alla whitepapers av ICO-projekt som listas på ICOVO Web hanteras av IPFS och Block chain. Whitepaper versioning via IPFS lagring och block kedja gör det omöjligt att manipulera med vitbok senare. Det betyder att även om investerare inte hämtar whitepaperna före ICO eller förlorar det, kan de alltid verifiera om projektet fortsätter enligt originaltexten, och om det inte är möjligt kan de utarbeta och rösta för att pengarna ska återbetalas.
Den KYC som krävs av ICOVO, som innefattar passbaserad ID-verifiering och AML, gäller inte bara investerarna utan även ICO-projektets grundare. För att öka insynen i ICO-projektverksamheten delar ICOVO också framstegen på projektet genom att kvantifiera och visa projektets användning av GitHub, sociala medier och andra viktiga verktyg.
ICOVO kräver också ett enhetligt format för vissa viktiga vitpapper, så att varje ICO-projektplanerares vitbok kan läsas i ett enhetligt format. ICOVO App synkroniseras med ICO-listinformationen och bokmärkesfunktionen så att ICO-investerare kan uppnå deltagande på ett och samma ställe.
Vi erbjuder även ICO-projekt grundare med en vit etikett instrumentbräda för investerare inklusive ett remissprogram, airdrop program, KYC / AML och mer.
4. Mission & Vision:
ICOVO kommer att stödja en hälsosam ICO som kommer att göra en framtid genom att erbjuda ICOVO Web, ICOVO App och DAICOVO. Detaljer beskrivs nedan i tre punkter.
  • Öka ICO Transparency och skydda investerare
  • Minska hinder för ICO-deltagande
  • Öka projektets hållbarhet
5. Team:
51.png
52.png
6. Token info:
  • Token: OVO
  • Plattform: Ethereum
  • Typ: ERC20 / ERC223
  • Pris i ICO: 1 OVO = 0,30 USD
  • BONUS: Före försäljning + 40% Crowdsale 1 + 10% Crowdsale 2 + 5% Crowdsale 3 + 0%
  • Tokens till salu: 120,000,000
7. Investeringsinfo:
  • Min investering: 100 USD
  • Acceptera: ETH
  • Distribueras i ICO: 60%
  • Mjukt lock: 5,868 ETH
  • Hård keps: 60.360 ETH
FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄLJ FÖLJ LÄNKARNA NER HÄR:


Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment