Ethereum begränsad: hög säkerhet och fart, decentralisering, anonymitet


bild (7) .png
Hallo .. mina läsare, Om du är intresserad av att gå med i ETHLIMITED-projektet, är det en bra idé att läsa recensioner som kan hjälpa dig att få information som kan hjälpa dig att visa sin uppdragsvision under ETHLIMITED projektet
Vi startade en ny artikel för att berätta om ETHEREUM LIMITED ( https://ethlimited.org/ ), ett nytt projekt som kommer att börja sin pre-sale på bara 75 dagar, så det här är den perfekta tiden att informera om projektet och Om du är intresserad berättar vi hur du investerar.
Det första vi måste säga som ett steg före översynen av ETHEREUM LIMITED ( https://ethlimited.org/ ) är en av de vanligaste frågorna i den här världen, och det här är inget annat än vad som är en token eller en valuta, var och hur kan jag lagra mina mynt? Tja, när det gäller ETHEREUM LIMITED ( https://ethlimited.org/ ) har vi ett projekt som kommer att fungera med en ERC20 token, det vill säga ETHEREUM LIMITED ( https://ethlimited.org/ ) är ett projekt som kommer att köra på Ethereum-nätverket, så att det kommer att dra nytta av Ethereums inneboende dygder, nämligen hög säkerhet och hastighet, decentralisering, anonymitet och stor stabilitet.
Också, som i alla ERC20-symboler, om du i slutändan vågar investera i denna ICO (kom ihåg att se projektet, och om du vågar, fortsätt) kan de tokens som du förvärvar bekvämt lagras i världskända ERC20-plånböcker ; till exempel den mer än vanliga MyEtherWallet eller Metamask.
Talar nu strängt om ETHEREUM LIMITED ( https://ethlimited.org/) står vi inför ett konsekvent projekt som hjälper människor utan kunskap om programmering eller blockchain för att skapa smarta kontrakt som ska tillämpas på det verkliga livet. Men för de som inte vet vad vi pratar om är det först att vi ska förklara att det är ett intelligent kontrakt, ett intelligent kontrakt är inget annat än ett datorprotokoll som är utformat för att underlätta, verifiera eller verkställa digitalt förhandlingen eller uppfyllandet av ett kontrakt. Smarta avtal möjliggör trovärdiga transaktioner utan tredje part. Dessa transaktioner är spårbara och irreversibla. Smarta avtal har karaktären att många typer av avtalsbestämmelser kan vara helt eller delvis självförverkande, tvångsutförande eller båda. Syftet med smarta avtal är att ge överlägsen säkerhet till traditionell avtalsrätt och minska andra transaktionskostnader i samband med upphandling. Flera kryptokurvor har redan implementerat typer av smarta kontrakt, bland dem är det mest kända Ethereum, tack vare vilket ERC20-token kommer fram.
Tillämpningen av smarta kontrakt kommer att vara så varierat som möjligt:
Försäkringsbolag Försäkringsbolag, i stället för att vänta på att folk skickar sina påståenden, kan starta processen genom sitt smarta kontrakt.
Upphovsrätt. Böcker, låtar, filmer, dokumentärer eller allt som kan ha upphovsrätt kan utnyttja smarta kontrakt. Det är inte nödvändigt att manuellt kontrollera försäljningen av böcker eller låtar, det intelligenta kontraktet övervakar allt och kommer att beräkna hur mycket varje samarbetspartner har rätt till.
Börs. När det intelligenta kontraktet får både fiats eller kryptos att bytas ut, fortsätter den att genomföra nästa åtgärd som ingår i kontraktet.
Paketspårningsbehållare skulle vara mycket enklare med smarta kontrakt som övervakar skeppets, tågets eller planetens placering. Eftersom de är datoriserade kan smarta kontrakt ge den sista kända platsen för lastbehållaren varje timme eller varje minut utan mänsklig intervention.
Jobb. Smarta kontrakt kan registrera det exakta antalet timmar som en anställd arbetade för att spåra prestanda på ett korrekt sätt samt att underlätta lönerna.
Inteckning. Bolånet är en väldigt komplicerad process och kräver en stor mängd dokument att slutföra och underteckna. Det smarta avtalet kan göra hela processen enklare, lättare och billigare för båda parter.
Logistik och försörjningskedja. Supply chain management handlar om flödet av varor från råvaror till en färdig produkt som bilproduktion. Det smarta avtalet kan övervaka vem som är ansvarig för ett givet antal antal råvaror, vilken tid det har bearbetats och andra saker som är nödvändiga för att spåra produktiviteten och effektiviteten av hela tillverkningsprocessen.
Andra. Det finns fortfarande fler ansökningar om smarta avtal som inte nämns här och många fler i framtiden.
Vad som i slutändan föreslås ETHEREUM LIMITED ( https://ethlimited.org/ ) är något som täcker ett tydligt samhällsbehov när det gäller intelligenta kontrakt, eftersom det som hindrar den massiva antagandet av intelligenta kontrakt är bristen på programmeringsförmåga. Och inte alla vet hur man skriver ett intelligent kontrakt eftersom det kräver omfattande kunskaper om programmering.
ETHEREUM LIMITED ( https://ethlimited.org/ ) är en plattform som finns i kedjan av Ethereum-block. Det är en intelligent plattform för skapande och genomförande av kontrakt. Användare kan skapa egna smarta kontrakt genom att svara på några botfrågor.
Om en mall inte är tillgänglig på ETHEREUM LIMITED-plattformen ( https://ethlimited.org/ ) kan användarna gå till plattformsmarknaden och leta efter mallar som andra användare säljer och kan även fråga andra användare om att skapa ett intelligent kontrakt skräddarsydd speciellt för dina behov, mot en avgift som du skulle komma överens om. Å andra sidan kan smarta kontraktförfattare tjäna pengar på att sälja eller skapa personliga smarta kontrakt.
Plattformen kräver betalning för att skapa och genomföra ditt smarta kontrakt.
Testnet skulle dock vara fri att använda för alla. Både plattformen och marknaden kommer att acceptera Bitcoin, Ethereum och Ethlimited med 50% rabatt.
Det är utan tvekan ett mycket framgångsrikt projekt, som inte har några konkurrenter inom sitt område, eftersom ideen är mycket ny.
Om du vill veta mer om detta projekt och vill gräva i sina tekniska specifikationer och andra relevanta uppgifter, kan vi bara uppmuntra dig att läsa den mycket detaljerade och detaljerade vitboken som du kan få en uppfattning om projektets omfattning och potentialen för expansion och tillämpning som den har. Här är länken till din vitbok:
https://ethlimited.org/whitepaper.pdf
Så jag kan bara uppmuntra dig att gå med i din ICO om du gillade ditt projekt, du har 40 dagar kvar.
Som mer intressanta data från dess ICO kan vi säga det:
Token Standard: ERC-20
Namn på token: ETHL
Max antal tokens: 10,000,000
Offentlig försäljning: 6,000,000 (30% Crowdsale Bonus)
Pris: 1 NTV = 0,5 USD
Skärmdump 2018-07-23 kl. 3.24.28 PM.png

Slutligen kom ihåg att det här är projektets sociala nätverk, tack vare vilka du kan hålla dig informerad hela tiden. Också, om du är osäker, vänta inte och kontakta dem, de kommer gärna att svara dig.
SLUTSATSER
Är detta företag en bra investering för dig? Om du tror på kraften i artificiell intelligens, ja. Utvecklarna av ETHLIMITED är övertygade om att de kommer att kunna uppnå viss framgång i detta segment. AI kommer sannolikt att förbättra mycket i framtiden, såväl som kostnaden för detta företag och dess tokens.
ETHLIMITED kan vara en bra långsiktig investering för dig, eftersom det är troligt att detta företag kommer att ge dig en bra avkastning på investeringar, men i framtiden. Om du har tillräckligt med tålamod skulle det vara trevligt att investera i det här företaget.
Här är de recensioner jag presenterar för dig alla i att hitta information och veta det ETHLIMITED-projektet som för närvarande drivs av deras team, om det saknas förklaring på den här artikeln, oroa dig inte, jag har skapat en länk för att du ska få korrekt information och självklart kan du prata direkt med sin grundare eller lag på länken.
För mer information och gå med i sociala medier ETHLIMITED, följ följande källor:
Webbsida: https://ethlimited.org/
Whitepaper: https://ethlimited.org/whitepaper.pdf
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4521586
Telegram: https://t.me/ EthereumLimited
Facebook: https://www.facebook.com/ethereumlimited
Twitter: https://twitter.com/EthereumLimited
Reddit: https://www.reddit.com/user/ethereumlimited
Instagram: https: //www.instagram. com / ethereumlimited /
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ethereumlimited
Medium: https://www.medium.com/@ethereumlimited



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment