KuBitX översikt över ICO

kubit 1.png
KUBITX är en av de mest avancerade och pålitliga plattformarna för kryptohandel, utvecklad på ett mycket användarvänligt sätt, vilket gör det möjligt för människor från alla regioner och bakgrunder att genomföra idéer som roterar runt Blockchain och cryptocurrency space. Säkra handväskor inom KUBITX ekosystem, det finns KUBITX handelsmekanismer, säkra KUBITX-portföljer och en expanderad kontrollpanel för att reglera handelsaktiviteter.
För köpare och säljare.
Fokusera även på de mest avlägsna personerna för deras införlivande på kryptomarknaden är vårt mål att bli en av de mest varierande marknaderna för kryptocurrency för köpare och säljare runt om i världen.
Fördelar med KUBITX plattformen?
  1. hög hastighet.
    Vår plattform är mycket skalbar, redo att acceptera nya funktioner för att förbättra användarnas erfarenhet.
  2. Blockchain.
    Vårt token är ursprungligen baserat på Ethereum blockchain. Vi planerar att starta vår egen kedja inom en snar framtid, vilket då kommer att vara mycket användbart för många fall, till exempel de vanligaste problemen med sociala, kommunala, administrativa och ledande aktiviteter i utvecklingsländerna.
  3. låga avgifter.
    Vår plattform ger konkurrenskraftiga platta handelsavgifter som blir ännu billigare och bekvämare med våra chips.
  4. säkerhet.
    Vi hade en bra benchmarking med nuvarande plattformar som tillät oss att göra några steg framåt, kom desto mer vårt säkerhetsteam av de bästa organisationerna.
  5. Ekosystem.
    Som innerliga troende i ekosystem för lika lön, tror vi att de traditionella finansiella system så småningom kommer att ersättas delvis av en fortsatt kränkning av tillit, förtroende och öka allmänhetens medvetenhet.
Minimera riskerna.
Vår strategi med flera signaturer portföljer och kylförvaring kommer att minska effekterna av vår fond handlare. Vi kombinerade olika strategier för att tillhandahålla finansiering på vår plattform.
KUBITX ico Detaljer:
Ticker: KBX
token typ: ERC20 (Ethereum)
Decimal punkt: 18
Algoritm: pos
Total leverans Antal: 500 000 000
Accepterade valutor: ETH
Soft Case: 10.000 ETH
Hard Cap: 25000 ETH
Distribution av tokens:
2% bonus och dropout
3% konsulter
16% offentliga
20% KUBITX investeringsfonder
23% grundare och lagutveckling
36% före offentlig fondfördelning
5% partnerskap
7,5% juridisk
12, 5% av verksamheten
15% av tekniken
15% marknadsföring
15 reserverar 30% likviditet
kubit 2.png
Projektteam:
Eric Annan-grundare och VD
Entrepreneur Blokchein-Teacher. En certifierad Bitcoin specialist. Grundare av Cryptocurrency trading plattformen i Nigeria och Ghana. Tidigare teknisk direktör för Huawei Technologies. Verkställande direktör Dominic Thomas, VD för FSP World Blockchain Initiative (Worbli.IO), leder KUBITXs division Financial Services. Peihan du - chefsspecialiststrateginspecialist inom digitala tjänster och marknadsföring. Över 12 års global erfarenhet inom marknadsföring, projektledning och digitala tjänster.
En tidigare ledare inom digitala tjänster Huawei Technologies.
Utvecklat och framgångsrikt genomfört några av de mest innovativa och framgångsrika digitala tjänsterna i Afrika, Mellanöstern och Asien.
Han är utrustad med en MBA från University of Liverpool och högre utbildning från Harvard Business School.
Medgrundare av Victor Akoma-Philips Chief Operating Officer
Consultant Blockchain, evangelist och bidragsgivare. Erfarenhet i projektledning i över 18 år och erfarenhet av IKT i Dell, Cisco, MTN och Huawei. Magister i företagsekonomi i ekonomi.
6 år i MTNN med mer än 60 miljoner RGS (företagare som genererar inkomster). LED-SIM-registreringsprojekt, byggt av Data Center-byggnaden, har gjort Ugandas intäktersmyndighet URA och andra globala projekt i Nord- och Sydamerika. Att veta mer
Juliana Mwangi-finansdirektör, Blockchain Entrepreneur och Accountant.
Juliana är en licensierad och professionell revisor som övar i Nairobi, Kenya.
kubit 3.png
Projektrådgivare:
Grant Gulovsen-Legal Counsel,
Grant är en licensierad advokat i Illinois med över 15 års erfarenhet av underhållning, anställning, kontrakt, bolagsrätt och immateriell äganderätt.
Han började investera i Bitcoin 2013 och är för närvarande medlem i Blockchain Leadership Tea International Blockchain Consulting Group. Han konsulterar regelbundet Blockchain-projekt om värdepapperslagar och förbereder flera rekommendationer. Han har också blivit en av grundarna av antipodtangenten, som är en talangshanteringsbyrå för kinesiska Internet-kändisar.
Richard Gardner-VD för Global Module
CEO, Module, High-Tech Software utvecklad för NASA, IBM, Microsoft, Shell, Boa, NASDAQ, Yahoo, Siemens.
Dr. Jonathan de Giovanni är en juridisk rådgivare, licensierad agent och skatterådgivare.
Leo Fiadzinu-Business Advisor Blockchain
Leo har mer än 20 år inom banksektorn och finanssektorn och en djup förståelse av kapitalmarknaderna. Experimentell entreprenör och Blockchain-expert mer än 5 år leder det näst största Blockchain-företaget och kryptolösningar i Toronto, Kanada, som heter Bitcoin Bay.
Andrew Wright-grundare av Jarbux. Jarbux är ett ekosystem av en produkt som kombinerar ekonomi, e-handel och välgörenhet.
Dr. Raj Rover-Financial Advisor
Raj är medgrundare till "Thinking North", en riskkapitalplattform som kopplar företagare med kapital.
Han är också vice chef för Capital Brand, den exklusiva återförsäljarmarknaden, som tillhandahåller kapitalrådgivningstjänster och finansieringslösningar för nya privata och offentliga företag.
Verksam i Blockchain Space under de senaste tre åren, är han också chef och affärsutveckling vice vd Coinstrike Inc. Han är mästare i kemiteknik (olja och gas syntes) och Ph. D. i en industriell organisationsekonomi i Moskva. Han har också en MBA i ekonomi.
Detaljerad information:
web: http://www.kubitx.io
Whitepaper: https://www.kubitx.io/wp.pdf
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4628365.0
Twitter: https: //twitter.com/kubitx
Facebook: https://www.facebook.com/kubitx
Telegram: https://t.me/kubitx_official
Reddit: https://www.reddit.com/r/KubitX



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment