KuBitX - Cryptocurrency trading och handelsplattform

Hasil gambar untuk kubitx bounty
Hej vänner Jag förklarar nu om KuBitX Company som tillhandahåller KuBitX chips och plattformar, för att göra det enkelt för alla, är plattformen under utveckling och kan genomgå betydande förändringar innan hans utresa. Deltagarnas förväntningar om form och funktion hos KuBitX-plattformen och Token kan inte uppfyllas efter lanseringen av den nya webbplatsen, plattformsutplacering, ytterligare produkter och tjänster av ett antal specifika skäl. . KuBitX Token bygger på Ethereum-protokollet och överensstämmer med den vanliga ERC20-standarden.
Vad är KuBitX?
KuBitX är en av de mest avancerade och pålitliga plattformarna för krypteringshandel, utvecklad på ett mycket användarvänligt sätt, så att människor från alla regioner och alla samhällsskikt kan befästa sina idéer runt Blockchain och kryptografiskt utrymme. Säkra portföljer inom KuBitX-ekosystemet innefattar mekanismerna i KuBitX Trade, KuBitX-säkra portföljer och en utökad kontrollpanel för reglering av aktiviteter i Trade Exchange.
Fördelarna med KuBitX-plattformen?
1. Hög hastighet.
Vår plattform är mycket skalbar, redo att acceptera nya funktioner för att förbättra användarnas erfarenhet.
2.Blocking.
Vårt tecken är ursprungligen baserat på Ethereum-blockkedjan. Vi planerar att starta vår egen kanal inom en snar framtid, vilket i många fall kommer att vara mycket användbart, till exempel de vanligaste problemen med sociala, kommunala, administrativa och ledande aktiviteter i utvecklingsländerna.
3. Låg avgifter.
Vår plattform ger fasta och konkurrenskraftiga handelsavgifter, vilket blir ännu billigare och bekvämare genom att använda våra marker.
4.Sécurité.
Vi gjorde en grundlig jämförande analys med de nuvarande plattformarna, vilket gjorde det möjligt för oss att ta flera steg framåt och vårt säkerhetsteam kom från de bästa organisationerna.
5.Ecosystem
Som starka förespråkar för lika betalningssystem tror vi att traditionella finansiella system till viss del kommer att ersättas delvis på grund av pågående bristande förtroende, censur och växande offentlig utbildning.
6. Miniminering av risker.
Vår strategi med flera signatur- och kyllagerportföljer minimerar effekten av våra köpmän s fonder. Vi har kombinerat olika strategier för att säkra finansiering på vår plattform.
SPECIFIKATIONER FÖR KUBITX-EXCHANGE TOKEN

KUBITX TOKEN AWARD OCH DISTRIBUTION AV FONDER

Gatukarta

För mer information besök länkarna nedan: 
Web: http://www.kubitx.io/
vitbok https://kubitx.io/KuBitX_Whitepaper_v1.1_Fr.pdf
Twitter: https://twitter.com/ kubitx
Facebook: https://www.facebook.com/kubitx/
Telegram: https://t.me/kubitx_official
Reddit: https://www.reddit.com/r/KubitX/




Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment