Ethereum Limited Platform With Blockchain Technology som är fri från externa störningar och transaktionsstörningar


introduktion

Tekniken har revolutionerat världen av cyber Blockchain att permanent förändra människors sätt att relatera, att ändra sina vanor, produktionsformer och konsumtion. Intelligenta kontrakt redan börjat påverka samhället på ett sätt som inovatif.Karena detta faktum, kan smarta kontrakt betraktas som en störande innovation framstår som den obestridda tekniska trender och kan inte ändras.
Med detta tvingar företagen också att anpassa sig till det nya formatet, skapa nya sätt att marknadsföra sina produkter och tjänster. Framtiden kommer att vara ljus och lovande så länge som alla är redo för denna avancerade teknik. Efter detta perspektiv många företag starta egna forsknings- och utvecklingslaboratorier söker nya affärsmodeller i logik decentralisering styrt denna erfarenhet, kommer det att vara viktigt för dem som vill sticka ut och vara redo för de nya utmaningar som uppstått med tillkomsten av denna tekniska revolution.
Vanligtvis kan intelligenta kontrakt förstås som definitioner av affärsregler från beräkningskoder. Detta innebär att problemen i kontraktet, i vid bemärkelse, i fråga om definierade och validerade intelligenta kontrakt helt eller delvis automatiskt.
I ett traditionellt system sammanfattas ett kontrakt i ett papper som innehåller signaturer från två eller flera berörda parter, för att signalera att de alla överensstämmer med vad som står ovan. Texten måste i synnerhet innehålla regler och bestämmelser som styr hur, när, av vem och för vem pengar ska skickas regelbundet. I ett smart kontrakt, från stegen att skicka och ta emot det ursprungliga beloppet till parternas signaturer som bestämmer att betalningen sker i de angivna villkoren, kommer allt att ske helt digitalt.

Om oss therEthereum Limited

 
Ethereum Limited är en smart kontraktsutvecklingsplattform. Med tanke på att inte alla har förmågan att skriva smarta kontrakt, eftersom det kräver en viss grad av programmeringsförmåga, är det därför som bevisprojekt har gjort det lättare för alla att göra smarta kontrakt.
Ethereum Limited behöver inte oroa sig för datasäkerheten hos sina användare, eftersom Ethereum-blockkainen är decentraliserad. På grund av skapandet av Ethereum Clean Ecosystem kommer människor som behöver smarta kontrakt migrera till Ethereum-nätverket, vilket gör det mer framgångsrikt. Lägre transaktionskostnader, snabbare återhämtning, automatisering och evighet är några av de fördelar vi erbjuder.

Visi🔽

Vi vill ha internationella där kryptocurrency är lika vanlig som nuvarande fiatmynt. Över hela världen där smarta skorstenar är lika vanliga som mobiltelefonpiller och lattops. Över hela världen där människor använder smarta lösningar med freguent baser med Ethereum är begränsade på grund av det faktum att huvudplattformen.

Misi🔽

 
Ethereum Limited avser att tillhandahålla en super kundplattform som ett sätt att möjliggöra skapande, förändring och genomförande av smarta avtal.
Också för att skapa smarta avtalskapelser som möjliga att registrera för ett e-postkonto.

Ethereum motsatte sig önskan att se människor utnyttja smarta kontrakt. Smarta avtal är inte bara för företagspaket. International kommer att hitta en extraordinär strategi för att följa blochain och smarta erbjudanden för att göra massorna i våra liv mycket mindre svårigheter - och Ethereum Limited kommer att ligga mitt i den innovationen.

Nedan följer en förklaring av Smart Contracts (smart)

Ett smart avtal är ett datoriserat transaktionsprotokoll som utför villkoren i avtalet. Detta är ett protokoll som upprätthåller förhandlingsfraserna som görs tidigare än att slutföra avvecklingen. Detta eliminerar lusten för noll.33 händelser, men dekorerar mycket trovärdiga transaktioner. Transaktioner som genomförs på intelligenta sätt kan nås av musik, visa och kan inte skadas, vilket gör dem oåterkalleliga.

Tillämpningen av intelligenta kontrakt kommer att vara så mångsidigt som möjligt:

> Försäkringsbolag Försäkringsbolag, istället för att vänta på att människor ska skicka in sina fordringar, kan starta processen genom sina smarta kontrakt.
> Upphovsrätt Böcker, sånger, filmer, dokumentärer eller allt som har upphovsrätt kan utnyttja smarta kontrakt. Det finns ingen anledning att manuellt kontrollera försäljningen av böcker eller låtar, smarta kontrakt övervakar allt och kommer att beräkna hur mycket varje samarbetspartner har rätt.
> Utbyte. Efter ett smart kontrakt accepterar antingen fiats eller kryptos som ska bytas, fortsätter den att genomföra nästa åtgärd som ingår i kontraktet.
> Paketspårningsbehållare blir mycket enklare med smarta avtal som övervakar placeringen av fartyg, tåg eller flygplan. Eftersom de är datoriserade kan intelligenta kontrakt ge den sista kända platsen för lastbehållaren varje timme eller varje minut utan mänsklig intervention.
> Smart kontraktsarbete kan spela in rätt antal timmar från en anställd som arbetar för att spåra prestanda väl och också för att underlätta lönerna.
> Hypotek Ett hypotekslån är en mycket komplicerad process och kräver att ett stort antal dokument ska fyllas i och undertecknas. Smarta avtal kan göra hela processen enklare, lättare och billigare för båda parter.
> Logistik och försörjningskedjor. Supply chain management handlar om flödet av varor från råvaror till färdiga produkter som bilproduktion. Smarta avtal kan övervaka vem som är ansvarig för den stora mängd råvara som levereras, vilken tid det behandlas och andra saker som behövs för att spåra produktivitet och effektivitet i hela tillverkningsprocessen. 
Det finns fortfarande många andra applikationer för smarta kontrakt som inte nämns här och mer i framtiden.

Här är anledningarna till att Ehtereum Limited är bättre än sina konkurrenter.

 
Ethereum Limited är en mycket begränsad token som är i blockchain ethereum. Det är ett tecken som föddes ur nödvändighet. Fri från yttre störningar och avbrott i transaktioner.
ETHLimited är en plattform byggd på den nuvarande svagheten Ethereum plattform och ger användarna en modifierad version av blockchain - med massor av funktioner.
Fitur Ethereum Limited:
↔ Användarvänlighet
Vårt smarta kontraktstillverkningsplattform är användarvänligt. Tusentals färdiga mallar kommer att vara tillgängliga för anpassning.
Minimal minimikostnad
Att använda våra smarta kontrakt och plattformsmallar kommer inte att skada din budget. Kommer att kosta mindre än en kopp kaffe.
↔ Marketplace
Kan du inte hitta en smart kontraktsmall som inte passar dina behov? Behöver du en speciell mall, men kan inte göra det själv? Hyra andra plattformsanvändare via vår Marketplace.
↔ Flexibilitet
Vi accepterar Ethlimited, Ethereum och Bitcoin som betalning för att använda vår plattform. Vi kan lägga till lite kryptering i framtiden.

Initial Coin Offering (ICO)

Initialpriset blir $ 0,50 per token och efter varje runda stiger priset med $ 0.20. I de tidiga stadierna av ICO kommer vi att sätta ett låddäck på 1000 mynt per användare per dag: det här gör att den genomsnittliga investeraren får möjlighet att investera i projektet och hålla det rättvist. När vi närmar oss slutet av ICO kommer vi att öka den dagliga inköpsgränsen. ETHLimited Token Specifications

Pre-ICO-försäljning

Delta i början av Ethereum Limited Pre-ICO oss med bara en miljon Token ETHL tillgängliga till priser rabatterade Pre-ICO för $ 10 i oktober 2018 har Pre-ICO minst köp av 50 och är begränsad till 2000 Token ETHL per användare. Försäljningen av pre ICO Från och med september: inte att missa. 100% före ICO fonder tillsammans med vår egen betydande budget kommer att anslås för att köpa reklam för programmet Ethereum Limited.

Token Specifikationer

 
Nama Token: Ethereum Limited
Ticker: ETHL
Maximal leverans: 10.000.000
Decimaler: 18

Token Allokering

 
Privat försäljning: 800.000
Pre-ICO: 1.000.000
ICO: 5.000.000
Airdrop: 500.000
Bounty: 1.300.000
Utveckling: 900.000
Lag: 500.000

Vägkarta

 
2017
(April) Projektet börjar
(Juni - augusti) konceptualisering och planering
(Oktober - november) Forskning
(December) utveckling

 
2018
(Januari) Tes Beta Blockchain
(Februari) Genomförande och genomförande
(Mars) systemanalys
(April) Åtgärda ett fel
(Maj) Säkerhetsinspiration och debugging-test
(Juni) AirDrop
(Juli) För ICO
(Augusti) ICO CrowdSale
(Oktober) Lista över CoinMarketCap
(December) Släpp Wallet

 
2019
(Februari) Ytterligare extern utbyte
(September) 1 ETHL = 1 ETH

Besök även deras hemsida nedan för mer detaljerad information
 Webbsida: https://ethlimited.org/
Whitepaper: https://ethlimited.org/whitepaper.pdf
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4521586
Telegram: https://t.me/ EthereumLimited
Facebook: https://www.facebook.com/ethereumlimited
Twitter: https://twitter.com/EthereumLimited
Reddit: https://www.reddit.com/user/ethereumlimited
Instagram: https: //www.instagram. com / ethereumlimited /
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ethereumlimited
Medium: https://www.medium.com/@ethereumlimited

Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment