EMMARES ICO Review - E-post som du vet, kommer aldrig att bli densamma

EMMARES står för Email Marketing Rewarding System, och är ett projekt som syftar till att förbättra hur e-posten används. När e-postmarknadsförare väljer att anmäla sig till EMMARES, kan de se fram emot att nå mer riktade kunder som är specifikt intresserade av vad de säger. Samtidigt gynnar det e-postmottagare i den meningen att de får mindre och mindre skräppost men mer kvalitetsinnehåll.
Pre-ICO är planerad till mars och april 2018, med token-försäljningen som ska erbjudas till allmänheten i maj 2018.
EMMARES-projektet syftar till att hjälpa inte bara e-postmarknadsförare utan även mottagarna av deras e-postmeddelanden. EMMARES-projektet bygger på en enkel uppfattning att e-postmarknadsföring är en viktig kedja i den moderna näringslivet, men det utförs inte alltid för att få maximal effektivitet. Lösningen som EMMARES tillhandahåller är att möjliggöra utvärdering av marknadsföringsemailerna som de mottar, vilket innebär att det företag som skickade dem kan sprida sin räckvidd genom att få förtroende och acceptans. Medan konceptet är relativt enkelt är det ingen tvekan om att de utgör ett viktigt paradigmskifte till hur e-post levereras.

fördelar

En av fördelarna med EMMARES är att både marknadsförare och mottagare får arbeta tillsammans med mer självförtroende och förtroende med den här plattformen.
I stället för att betala riktade dataset eller lita på blind luck med offentliga data, kan marknadsavdelningar kunna och rikta sina meddelanden till individer som är intresserade och vem sedan bestämmer sig för att välja in.
Marknadsförare dra nytta av det faktum att de kan nå fler personer som letar efter samma innehåll som de erbjuder.
En annan fördel med EMMARES är att konsumenterna kommer att få relevanta och mer intressanta erbjudanden via e-post. De får också belönas för att ge en bra reaktion på vad de får. Allt detta betyder att användbarheten och kvaliteten på marknadsföringsemail ska gå upp över tiden

EMMARES-teamet

Teamet bakom EMMARES är i stor utsträckning baserat på Slovenien. Det finns 3 co-grundare, med 12 staber under dem. Anledningen till att du behöver förstå lagets sammansättning är att det här visar hur sannolikt din framgång är.
Företagets grundare och verkställande direktör är listad som Bojan Oremuz. En livslång entreprenör och en erfaren marknadsförare, han har ett imponerande CV som gör att du vill lita på honom. Denis Orensik är en annan medgrundare och projektutveckling. Han skryter också med årtionden av erfarenhet som utvecklare.
Slutligen är Tadej Oremuz också utvecklare och grundare. Han är specialist inom mjukvaruutveckling och marknadsföring. Andra som är upptagna som en del av laget är Jure Tovrjan som ansvarar för reklam och kreativ design.
 

Hur fungerar det?

Liksom med majoriteten av ICOS är investerarnas mål att se plattformen ta av, för det här är den bästa garantin för att deras investering kommer att växa när myntet växer i värde och blir mer eftertraktat.
Att delta i försäljningen före försäljning, som förväntat, kommer att medföra fördelar för de tidiga investerarna. Dessutom kommer de som deltar i tidig offentlig försäljning att dra nytta av rabatter. Investerare får 10% under de första 24 timmarna och senare 5% under den första veckan.

Token Försäljningsdetaljer

Pre -ICO-datumet har fastställts för 1 april 2018, med slutdatumet planerat till 30 april. ICO kommer å andra sidan att hållas den 1 maj 2018 och förväntas fortsätta fram till 31 samma månad.

Slutsats

EMMARES-projektet är unikt i den meningen att det är det första i ett slag av e-postmarknadsföring. Det ger marknadsförare en chans att rikta riktiga kunder efter vilken typ av innehåll du erbjuder. Användare kan också gynna i den meningen att de inte kommer att få spam och oanvända e-postmeddelanden i inkorgen.
EMMARES räknar med att användarna betygsätter mottagna e-postmeddelanden, vilket hjälper innehållsleverantörer att få tillgång till mer läsare via EMMARES-katalogen. I slutändan kommer både marknadsförare och e-postmottagare att dra nytta av. Det är en win-win-situation för båda parter, vilket gör det till ett attraktivt tecken att sätta in dina pengar på.
 Deras välskrivna vitbok och vanliga frågor finns på https://emmares.io
För mer information:
Telegram: https://t.me/emmares
Twitter: https://twitter.com/emmares_io


Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment