HUSSY.io-crypto-valuta för sexuella tjänster.

hälsar alla idag ska jag prata om ett projekt som visar dig en annan väg. Som i fallet med alkohol, droger eller andra industrier är förbjuden och tabu sexförsäljning i händerna på svarta marknadsförare på grund av öppenhet på marknaden. Sexarbetare är underjordiska och arbetar i dåliga levnadsvillkor, gör situationen värre, ökar våld, sjukdom och slaveri. Enligt en undersökning hävdar 57 procent av sexarbetarna att deras personliga liv är mer stressande än deras affärsliv. Anledningen till detta är det problem de upplever i familjen på grund av sitt yrke, psykiska sjukdomar, fysiska problem och narkotikamissbruk.
Immunbrist mänskliga virus som vi känner som sjukdomar som hiv och aids i korthet testades mot en allvarlig sjukdom, med tanke på andelen sexköpare, det faktum att vissa prostituerade använda kondom utgör en fruktansvärd risk för infektionssjukdomar. 77 procent av sexarbetarna beskriver kvinnor eller själva som kvinnor. Män representerar 17 procent av sexarbetarna, medan 6 procent representerar andra könen. Detta visar en betydande elbalans i denna sektor.
Namn på historia jag skulle projicera Hussy Hussy och kommer att vara en möjlighet att inleda en relation med uppkomsten av denna fråga med berörda integritet och tillförlitlighet brister göra en körning för att eliminera blockha tillförlitlig teknik som är säkert för människor med hedefliyor.blockha teknik och identitet. Med KYC måste varje deltagare fylla Hussy frasen "känna din kund" för att säkerställa att de är tillräckligt gamla och KYC certifikat kommer att erhållas efter informationsleverantören och bekräfta det via ett protokoll för att studera detaljerna i status quo.
Men trots att det eliminerar säkerhets crypto valuta på grund av sexindustrin, många länder har lagar för att ge pengar i utbyte mot sex köpa krypto valuta.
Fördelar med HUSSY:
Decentralisering, sexarbetare och kunder kan arbeta och förhandla smidigt mellan dem utan att det behövs betalningstjänster från tredje part. 
Anonymitet för användargränssnittet fungerar genom blockchain-teknik och anonymitet vilket indikerar att användarnamnet förblir konfidentiellt från undersökningen 
KYC-överensstämmelsessäkerhet och prestandatest för att hjälpa båda parterna på en stygg kvinnors plattform, behandlar hälsa, servicekvalitet och betalning på ett säkert sätt. 
Flexibla betalningsplaner från olika könstjänster i HUSSY gör det möjligt för kunderna att skanna priser och betala sina pengar med bästa valuta för pengarna.
HUSSY HUS ICO Token:
HUSSY avser att släppa det offentliga ICO-försäljningsdatumet efter den privata försäljningen slutar.
Offentliga token försäljning av 50 miljoner HUS 
Privat försäljning av 10 miljoner HUS-symboler 
Treasury reserverar 21 miljoner UAH. 
3 miljoner HUS Bounty Program 
gruppmedlem och rådgivare för 13 miljoner HUS 
Den ursprungliga enheten är 3 miljoner HUS 
Sign detaljer 
Aktien-HUS 
Prinimaet-ETH 
ERC-20-modellen 
hård frimärke 30 miljoner amerikanska dollar 
mjukt omslag på 3 miljoner amerikanska dollar 
Inlämning av 100 miljoner HUS-märken 
Tokens till salu 60 000 000 HUS
Vårt succélag:
Peter Tulala - grundare och programvaruingenjör; som dataspecialist inom ett antal forskningsprojekt inom industri, signalbehandling och halvledarindustrin. Passionen för Blockchain-tekniken har gjort det möjligt för människor att hitta nya områden med praktisk användning som kan förändra sina liv bättre. 
Mina Vucinic - marknadschef Starkt program och professionell projektledning med en kandidatexamen som fokuserar på marknadsföring / ledning. 
Natasha Ivanovic - innehållsförfattare; Han har en magisterexamen inom forskning och juridisk psykologi från FN: s institut för brottsutredning och forskning. 
Thomas Bolleyer - verkställande; kryptoorganisationer och mötesaktiviteter.
Lenzie Santillan - prisprogramschef; Erfaren i handel, marknadsföringstjänster, kampanjhantering, översättningstjänster och samhällshantering. 
Jonathan Dunsmoor - värdepappers säkerhetskonsulent. Jonatons tidigare erfarenhet omfattar konsulttjänster inom olika områden inom offentlig sektor, inklusive små internationella värdepappersbolag och juridiska partnerskap med Pennsylvania American Civil Liberties Union. Dunsmoor 
Lag representerar någon global kund. En konsult med en bra bakgrund som arbetar i praktiken av lagspraxis
John D. Allen - Medlem av Blockchain. Efter examen 1990 i London (Martin Instruments) James Martin anslöt sig Associates och IEF av 3GL kod paket från tillverkaren meta-core modeller, metadata på den tekniska karaktären hos plattformen och genomföra kund samråd till bilen. The University of Sunderland, Storbritannien, hedrades med ett intyg om ära i databehandling. 
James Kupka - Affärsutvecklingsspecialist. en analytisk marknadsförare med djup erfarenhet av att skapa digital efterfrågan. 
Jan Dudek - expert inom vuxenindustrin 
SLUTSATS:
HUSSY.io är en uppsättning symboler som är utformade för att skapa blockbaserad plattform som tillåter prostituerade och kunder krypto valutaväxling för sexuella tjänster. Slinka plattform kommer att säkerställa att både tjänsteleverantörer och kunder testas för att minimera risken för överföring av sexuellt överförbara sjukdomar och eventuella fall av människohandel.
Ytterligare information:
★ hemsidor ★ Pitch däck ★ Vitbok ★ post ★ Facebook ★ Reddit★ Telegram ★ Medium ★ Instagram ★ GitHub ★ Bitcointalk ANN



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment