Buglab: Cybersecurity penetrationstest på Ethereum Blockchain

bug.PNG
Hej mina kära vänner. Jag vill ha den här översynen för att Shine ett ljus på det tekniska projektet som heter Buglab blir mer populärt och det lockar fler och fler nya användare som har hungriga ögon och brist på information. Den senare måste samla smulorna, kontrollera din egen tid och plånbok. Att svara på frågan om vilken valuta som är bäst att investera i, vilket ICO kommer att skjuta på 100%, kan jag inte, men jag ska försöka berätta och beskriva min egen vision om situationen. Idag kommer vi att analysera THE Buglab-projektet. Vad är detta ICO och är det värt att investera i det?
vad handlar Buglab om?
Buglab kommer att erbjuda en unik, konkurrenskraftig, incitiverad och lättanvänd plattform för att hantera detta utbredda och växande 
företagsbehov. Buglab kommer att hjälpa företag, oavsett om det är IT, finansiella tjänster eller i detaljhandel, för att identifiera och mildra cybersäkerhetsgap som de inte får (men borde) veta om. 
Buglab-plattformen upptäcker och korrigerar sårbarheter i olika affärsapplikationer, webbplatser, mobilapplikationer 
, IoT-enheter (Internet of Things) och smarta avtal genom att omvandla penetrationstesttjänster till utmaningar, kallad tävlingar, för en grupp oberoende informationssäkerhetskonsulter med certifierade kvalifikationer.
Buglab använder blockchain-teknik för att utveckla en världsomspännande cyber-säkerhetsplattform. Buglab-plattformen länkar organisationer som har informationssäkerhetsbehov med en grupp av certifierade cybersecurity penetrationstestare i en incentiviserad miljö.
bug2.PNG
Blockchain Security 
Vilken metod erbjuder Buglab expertis och smarta kontrakt över 
blockchain.
En blockchain är en tråd av digitala poster över vilka olika typer av data lagras. Tillsammans utgör dessa distribuerade (eller decentraliserade) register en databas som liknar sidorna i en stor storleksbok. Dessa virtuella ledgers är värd för många servrar, vilket hjälper till att verifiera och verifiera en viss transaktion. Det är en intens numerisk process, över många maskiner som är värd av oräkneliga deltagare eller gruvarbetare.
Buglab-lösningen 
Buglab-plattformen kopplar organisationer som har informationssäkerhetsbehov, som handlar om alla, med en grupp av certifierade cybersecurity penetrationstestare i en incentiviserad miljö där testare belönas när de upptäcker systemets sårbarheter, rangordnade efter allvar och potential effekter. Det är gjort som en tävling mot tiden. Det är viktigt att hitta unika sårbarheter rankas ovanför bara att skapa en lista med problem.
bug3.PNG
Vad är funktionerna i Buglab-plattformen
Buglab-plattformen gör det möjligt för kunderna att antingen använda massan av pentestrar eller välja ett validerat lag från ett känt företag. Lag måste innehålla inte mindre än fem pentestrar. 
En mängd anpassningar finns tillgängliga, specifika för dina organisatoriska behov. Några av de funktioner som förutse är markerade nästa.
  • Offentlig tävling 
    När ett företag har lämnat grundläggande information och lanserat tävlingen, får samhället en allmän inbjudan att delta.
  • Private Contest 
    Clients har också möjlighet att välja ett utvalt antal pentestrar från samhället eller välja ett validerat lag från ett känt cybersäkerhetsföretag för att klara utmaningen.
  • Urvalsfilter 
    Kunderna har möjlighet att välja pentestrar med olika filter i en privat utmaning. 
    Dessa inkluderar land, poäng, kompetens osv.

  • Säkerhetsproblem som beskrivs i Triage System går igenom vårt sorteringssystem för att identifiera dubbletter innan de landas på kundens instrumentpanel. Kunden är garanterad att bara få meddelande om relevanta inlagor.
  • Rapporter 
    Företaget får rapportering om det är säkerhetstävlingar. Denna funktion sammanfattar varje tävlings prestanda och gör det möjligt för kunden att grafiskt jämföra säkerhetsstatus och framsteg för dess tillgångar.
  • Client-Managed 
    Företaget kan välja mellan tre typer av tävlingshantering (Basic, Pro och Enterprise). I det senare fallet är kunden ansvarig för sortering, klassificering och betygsrapportering.
  • Medling 
    När en kund väljer att hantera sin utmaning själva kan en pentester från samhället be om medling från Buglab. Denna medling kan krävas om en pentester anser att poängen eller valideringen är felaktig. Ett Buglab-lag kan få information om orsaken till oenigheten och utvärdera den opartiskt.
  • Leaderboard 
    En instrumentbräda erbjuder ranking av pentestrar från samhället enligt erfarenheter och resultat på plattformen. Detta ger bättre synlighet för de bästa pentestrarna och gör det enklare att välja deltagare för en privat utmaning.
  • Chatt 
    Varje sårbarhetsrapport är en chans att delta i konversation med pentestrar och för att få hjälp med att fixa det.
  • Fix Companion 
    På företagsnivå kontrollerar Buglab att fixningen har implementerats.
bug4.PNG
TOKEN (BGL)
Plattformstoken heter BGL. Personer kommer att kunna få tillgång till buglab-tjänster, samt delta i tävlingar, genom att använda BGL. Företagen kommer att kunna köpa cybersäkerhetstjänster 
med BGL, medan pentestrar och vitahatthackare kommer att belönas för deras deltagande i både tävlingarna och vigilanteprogrammet.
Buglabs fördelar utnyttjas av blockchain, nämligen genom utplacering av smarta kontrakt som bygger på distribuerad ledgerteknik. Resultatet är en robust, säker och 
akut hackresistent plattform. Med andra ord är buglab en förebyggande och omfattande, men ändå säker lösning på cyberattack som hotar ditt företag.
bug5.PNG
Token Detaljer
Token Namn / Ticker: BGL 
Typ: ERC20 
Total Supply: 425,000,000 BGL
bug6.PNG
FÄRDPLAN
bug7.PNG
TEAM
bug8.PNG



Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment