ALIGATOCOIN - EN NYT SAMMANFATTNING FÖR E-HANDELSFÖRETAG - DEL 2


Logo.png
Kära vänner, delvis enbart var en kort introduktion till plattformen AligatoCoin, med premium-funktioner Vietnam som Aligato tillämpas inom e-handel (Om du inte har läst, lära sig: https: / /steemit.com/aligatoreview/@nhattruong/aligato-mot-khia-canh-moi-danh-cho-nganh-thuong-mai-dien-t-phan-1 ). Idag vill jag presentera för AligatoCoin och dess huvudfunktioner på denna plattform. Du kan ansluta sig till Aligato ICO på: https://aligatocoin.io/

1. Om AligatoCoin:

Aligatocoin är en ny plattform för e-handel. Det kommer att dra full nytta av Blockchain-tekniken. Transaktionerna blir billigare, snabbare och mer transparenta. Och jag tror att användaren kommer att vara lojal mot detta system. Aligato Team jobbar på nästa generations auktionsplattform, baserat på blockchain-teknik och AligatoCoin elektroniska pengar. Detta kommer att vara 2.0 versionen av Aligato.pl ™ handelsplattformen tillgänglig från 2016.
Grunden för Aligato 2,0 plattform på toppen av blockchain kommer att garantera säkerheten, stabilitet och insyn i nivå oöverstigliga av lösningar som finns hittills. Betalningssystem genom betalning med ögat fungerar genom vanlig kamera i din smartphone eller dator, kommer att öka säkerheten för köpare.
Konstgjord intelligens kommer att underlätta upphandling, sökning av föremål och eventuell interaktion med plattformen. Drone kommer att distribuera slutstadiet av produktleverans till kunder och hela systemet kommer att baseras på befintlig infrastruktur.

2. Viktiga egenskaper hos Aligato:

Utbyggnad av artificiell intelligens

Utbyggnaden av artificiell intelligens kommer att säkerställa användarkomfort och spara maximal tid. Systemet kommer att underlätta både försäljningsprocessen och inköpsprocessen. Det kommer att memorera kundens preferenser och justera inställningarna för deras individuella behov. När du anger några grundläggande parametrar kommer det att föreslå hur du optimerar erbjudandet och justerar det så att det passar dina behov.

Innovativa logistiklösningar

Människor är och kommer inte att ersätta många aspekter av livet. På vissa områden uppnår tekniken dock resultat som inte kan uppnås med händerna och hjärnan. Vi tror att nyckeln är den här avdelningen: leveranspaket.
Tanken är att skapa ett system som innehåller helt automatiserade, obemannade flygfordon, med hjälp av våra innovativa lösningar på lagerutrymmen samt bioenergiresurser. status, förnyas.
drone_sky_mountain_aerial_camera-178584.jpg

Professionell supportpersonal

Aligato kommer inte att vara helt baserat på automatisering och artificiell intelligens. Oavsett omständigheterna är människor oersättliga, vår kvalificerade personal kommer att tjäna dig. Vi vill att våra medlemmar aktivt ska ta itu med användarproblem. Vi ser fram emot deras feedback för att bekräfta användaren att de är den viktigaste kunden på Aligato.
Dessutom kommer Aligatos bokförings- och hanteringssystem att hjälpa dig med skatte-, bokförings-, fakturering- och hanteringsfrågor.

globalisering

Målet med projektgruppen är att göra livet enklare oavsett ursprung eller kultur. De vet att förbättring av människolivets kvalitet kommer att leda till organisk tillväxt. Därför tror de på sina lösningar, de kommer att göra sitt bästa för att nå det maximala antalet personer på kortast möjliga tid. De är medvetna om att vi kommer att behöva strategiska partners och allianser baserade på ömsesidiga fördelar för att uppnå det.

Funktioner av Aligato i framtiden

Enkel service, särskilt från teknisk synvinkel, är viktig för Aligato, så vi planerar för Aligato att bli en mycket intuitiv plattform. Användare, som börjar arbeta med vår plattform, kommer att styras av det automatiska styrsystemet. Samtidigt ska systemet följa användarbeteendet och lära sig att arbeta med dem.
AI-systemet kommer också att ansvara för att automatisera försäljningssystemet genom förslag genererade utifrån tidigare användarinteraktion med den. Beroende på din preferens kan denna process göras manuellt eller med hjälp av AI.

investering

Om du vill investera i AligatoCoin är det här en bra tid att investera. Gå med i ICO nu, besök https://aligatocoin.io för mer information innan alla tokens är utsålda.
ico.png


Author : Nadinesch
Eth : 0x285d35649Ec64Eb8169D22d27b9E5F02c77017EF

0 comments:

Post a Comment